Cara Nak Dapatkan Vivix Shaklee Murah

Cara Nak Dapatkan Vivix Shaklee Murah

Ramai sekarang ni mencari vivix shaklee murah, mula mula tengok page viral, lepas tuh tanya SID, trick trick tanya cara makan, end up beli kat tempat lebih murah, macam kat lazada, 11thstreet dan macam-macam lagi. Tak pun beli kat SID yang haram jadah nak jual murah sebab nak habiskan stok. Ok, yang ni tak ikut peraturan. Kalau nak tengok kesalahan pengguna vivix shaklee nih, korang boleh tonton video kat bawah nih, kesalahan besar penjual vivix shaklee.

CARA HALAL NAK DAPATKAN VIVIX SHAKLEE MURAH

Oklah, cara halal dia senang, korang daftar je jadi ahli, daftar bawah team Diet Diet Sihat. Ini cara paling cool yang korang boleh buat. Nak lagi best, pulak, shaklee ada promosi VIVIX, macam harituh, habis kami beratur panjang semata-mata nak rebut promo vivix nih. hadoi.

Dulu lagi best, zaman presiden dulu, ada buy 6 free 1 lagi. Zaman tuh lagi kaw kaw best punya. Memang untung. Jadi, korang cepat cepatlah doa, biar shaklee buat lagi promosi tuh macam tuh lagi. Insyaallah ada rezeki, korang beli 7 dengan harga 6 botol harga member,kan murah tuh .

Cuma nak pesan, kalau boleh elakkanlah beli kat website e commerce yang tak bertanggung jawab nih, takut depat jual VIVIX palsu, shaklee memang tak bertanggung jawab. Lagipun, carilah SID berkaliber yang boleh guide anda sampai anda dapat result yang memuaskan dan sihat.

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu