Chef Ismail Masak Bersama Pengedar VIVIX Paling Top Di Malaysia

Alhamdulillah, hari ni kami dijemput masak bersama program Masakan Chef Ismail Pensonic , sempena bulan ramadan bulan depan. Alhamdulillah kali ini masak masakan jepun  di Monjayaki di Sunway Nexis Kota Damansara Petaling Jaya. Hhahaa, ini sudah terbaik.

sibuk masak dengan chef ismail ada orang order vivix 2 botol jadi member terus

MASAK BERSAMA CHEF ISMAIL

Sambil masak masak tuh, sebenarnya agak penat jugak nak tunggu bilalah turn kita nak masak. Biasanya artis jemputan iaitu Raja Afiq yang popular dengan siri Kapten Mukhriz akan masak dulu bersama Chef Ismail. LEpas tuh barulah kita insan biasa pengedar VIVIX masuk. Rancangan kali ini kita diberikan cabaran masak masakan jepun, lepas tuh tengok siapa paling sedap, hahaha. Tapi biasalah, dalam penat penat tunggu tuh, sempat layan customer yang nak order 2 botol VIVIX shaklee, terus jadi member, dapat enjoy harga ahli yang lebih murah dan dapat lagi rebat tunai dari Shaklee Malaysia. Hahaha, kan best jadi ahli, kalau suka buat sharing, lama lama, rebat tunai tuh silap silap jadi ribuan ringgit.

chef ismail bersama pengedar vivix paling top di malaysia

Apapun terima kasih pensonic, Chef Ismail sangat best, cakap begitu sahaja, suara sangat jelas, sangat spontan, itulah hebatnya Chef berpengalaman di Malaysia, rilek je, tanpa dialog yang perlu dihafal, begitu bersahaja beliau mengendalikan program masakan tadi. Terima kasih pensonic. So para pembaca, jangan lupa tonton kami di TV3 nanti. Oklah, badan dah penat, masa untuk rehat, esok kita cerita lagi pasal VIVIX SHAKLEE !!!!

KENAPA VIVIX TERBAIK ?

Vivix mengandungi resveratrol,  terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, disamping tidak mengandungi alkohol, sebaliknya hanya menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan dan HALAL!

Saintis telah menjalankan kajian dan hasil kajian mendapati orang-orang Perancis gemar memakan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis.

Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terkandung dalam wain merah.

Satu hidangan Vivix mengandungi jumlah resveratrol yang sama banyak seperti yang terdapat dalam 100 gelas wain merah.

Sekiranya hendak dibandingkan dengan minuman jus lain, Vivix ternyata mendahului dengan hanya 1 sudu teh sehari mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh iaitu 3000-5000 ORAC

(Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) is a method of measuring antioxidant capacities of different foods ).

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Untuk keterangan lanjut atau sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya

Ainul Mustafa  013-3612717

atau klik icon di bawan ini.

cara nak kurangkan darah tinggi

ATAU

daftar ahli shaklee

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.

Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge