DIET DIET SIHAT

SIHAT DENGAN DIET SIHAT

Cuci Hati Kurangkan Lemak Perut ?

Cuci Hati Kurangkan Lemak Perut ?

Ya, pembersihan hati (Fokus Hati) adalah kunci untuk mengurangkan lemak perut… Kenapa? Hati bertanggungjawab untuk memetabolismekan lemak dan karbohidrat dalam badan. Dan, apabila anda menyahtoksik hati, anda membantu keupayaan semula jadi badan anda untuk memproses lemak dan karbohidrat, dengan itu, mempercepatkan pembakaran lemak dalam badan! Intinya, apabila hati anda berfungsi dengan cekap, lebih mudah untuk menurunkan berat badan (inci agaknya) kerana hati akan menghapuskan toksin dan memproses lemak, daripada menyimpan lemak berlebihan dalam badan!!

Malah, jika anda mempunyai pengumpulan lemak badan di sekeliling pinggang dan bahagian tengah kita, ini menunjukkan bahawa hati anda mungkin tidak berfungsi dengan cekap seperti yang boleh. Apabila hati terlalu sarat dengan toksin, ia mempunyai masa yang sukar untuk membuangnya, jadi ia mula menyimpan toksin dalam sel lemak anda, terutamanya di sekitar pinggang anda. Inilah sebabnya, menyahtoksin hati, akan melangsingkan pinggang anda!

Dan, inilah sebabnya kami mengambil Fokus Hati! Saya telah menulis 6 buku, malah beberapa NY Times Bestsellers dan saya telah mengajar pembersihan hati selama bertahun-tahun. Saya tahu bahawa pembersihan hati adalah bahagian yang hilang tentang mengapa begitu ramai orang bergelut dengan penurunan berat badan yang perlahan.

Fokus Hati melengkapkan mana-mana gaya hidup pemakanan sihat. Ia adalah pembersihan hati yang mempercepatkan pembakaran lemak dalam badan. Ada yang akan nampak hasil dalam minggu 1 dan ada yang mengambil masa 2 bulan, tapi untuk MAJORITI, selepas 3-4 minggu penggunaan konsisten, anda akan nampak lemak degil, termasuk lemak perut, lemak belakang, semua lemak…. mencair. jauh. Putih mata anda akan lebih cerah, tenaga akan meningkat, selera makan akan berkurangan dan anda akan mendapat kejayaan yang lebih besar dalam perjalanan kesihatan dan penurunan berat badan anda!

JADI ADAKAH SESIAPA YANG BERJUANG DENGAN LEMAK PERUT BERLEBIHAN?

Leave a Reply

%d bloggers like this: