Daftar Ahli Shaklee : Cara Jadi Ahli Shaklee Percuma

Daftar Ahli Shaklee : Cara Jadi Ahli Shaklee Percuma

Cara untuk daftar ahli Shaklee Malaysia secara online.

Mudah dan cepat.

Dengan pantas, mudah dan cepat.

hanya Daftar dan anda terus layak untuk menikmati keistimewaan menjadi ahli Shaklee.

Hanya dengan RM69 atau menjadi ahli secara PERCUMA. Saya akan kongsikan

  1. cara mudah untuk daftar ahli Shaklee 
  2. Keistimewaan Daftar Menjadi ahli Shaklee 
  3.  Kelebihan & keistimewaan DaftarAhli Shaklee dengan Group DietDietSihat

Nak cepat, anda boleh KLIK SINI untuk terus mendaftar jadi Ahli Shaklee

 

daftar ahli shaklee

 

nak tahu apa yang patut anda tahu untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee  

 

Cara Mendaftar Ahli Shaklee

Cara Mendaftar ada 2 cara.

  1.  Daftar RM69 dan anda akan dapat beg memberkit keahlian. Pihak Shaklee akan pos terus ke alamat anda. Postage RM11. Jadi total yang perlu anda bayar adalah hanya RM80 sahaja. Selesai sahaja mendaftar ahli Shaklee di SINI ( isi form ini )   anda akan diberi no ID ahli dan anda boleh terus guna no id ini dan menikmati harga ahli
  2.  Anda nak jadi ahli secara PERCUMA ? nak dapatkan keahlian secara PERCUMA , anda hanya perlu membuat pembelian sebanyak 200uv atau RM700 sahaja.  Apa lagi tanya la kalau kalau family, kawan kawan pun nak beli. kumpul order dan anda layak dapat keahlian SHAKLEE PERCUMA . Bukan sahaja PERCUMA tau malah anda terus layak mendapat cashback sebanyak 5% ( sekitar RM20-RM30) tau. Ishhh kan untung. Beli dapat pulangan wang pulak

 

Kalau saya daftar ahli ni perlu aktif membeli setiap bulan ke?

Tidak tuan puan.

Tak aktif pun takpa.

Tak wajib membeli setiap bulan.

Ada yang setahun sekali membeli pun ada.

Tapi kalau nak beli setiap bulan lagi bagus la kan.

Apapun tiada paksa dalam membeli setiap bulan

 

Klik sini  >> BORANG DAFTAR JADI AHLI SHAKLEE << untuk Daftar Menjadi Ahli Shaklee

Keistimewaan Daftar Menjadi ahli Shaklee 

 

Best ke jadi ahli ni?

Ye saya sendiri telah menjadi ahli Shaklee sejak 2011.

dan saya hanya pengguna sahaja tau selama setahun lebih.

sebelum buat keputusan untuk serius buat business Shaklee

Keistimewaan menjadi ahli Shaklee adalah

  1. Mendapat penjimatan harga lebih murah 15% – 20% tau ..min beza harga ahli dengan harga retail RM10 sehingga RM100. Bestkan jadi ahli
  2.  Beli untuk makan sendiri pun boleh dapat bonus dari Shaklee. Tak percaya?
  3. Berpeluang untuk join aktiviti Shaklee yang BEST. Contoh macam Karnival. Boleh check kesihatan olej Pakar ( FREE je tau) dan boleh menang lucky draw. hadiah BEST BEST

Jadi ahli makan sendiri tetiba dapat cash back RM40.

Siapa nak bagikan.

Bukan kena buat business pun.

 

 

Selepas jadi ahli kena beli barang sendiri ke?

Tidak perlu puan tuan.

Tuan Puan ada pilihan untuk beli secara online, bycall atau terus ke cawangan Shaklee.

Tuan Puan juga boleh order melalui saya seperti biasa.

 

Kalau nak buat Business kena berapa modal?

Tidak perlu apa apa modal.

Anda dah daftar ahli terus boleh buat business.

Tidak perlu apa apa modal tambahan, tidak perlu simpan stok.

Modal datang dari customer.

Jika nak tahu secara details untuk buat business boleh contact saya terus Ainul 013-3612717

 

Kenapa perlu Mendaftar Ahli Shaklee di bawah Diet Diet Sihat

Kami adalah pengguna tegar Shaklee sejak 2011.

Bukan kami sahaja makan malah anak anak juga makan Shaklee.

Seisi keluarga kami pengguna product Shaklee.

sudah 6 tahun kami setia makan Shaklee

Group whatsapp ahli makan sendiri yang Aktif

 

yang mendaftar dengan saya akan dimasukkan dalam group khas.

Semua ahli saling berkongsi ilmu, tips.

Saya juga akan berkongsi ilmu ilmu yang saya dapat dari kelas nutrisi

 

 

 

 

 

Certified Shaklee Product Trainer

Saya merupakan bekas jurutera telekomunikasi dan bila buat business ini secara full time, saya sangat komited dalam memastikan ilmu pasal nutrisi sentiasa saya upgrade untuk membantu customer saya

Jika anda berminat nak buat business part time atau full time, kami akan bantu anda.

Kami sendiri 100%  menjalankan business Shaklee secara ONLINE.

 

Kenapa BEST BUSINESS Dengan Kami? 

 

Saya nak daftar ahli Shaklee bersama group DietDietSihat hari ini juga!

 

Tahniah kerana telah membuat keputusan terbaik untuk menyertai kumpulan kami.

Berikut ada 2 pilihan cara untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee bersama kumpulan kami :

  1. Isi borang Daftar ahli Shaklee > Borang Pendaftaran Ahli Shaklee
  2.  SMS atau Whatsapp ” DAFTAR AHLI ” ke 013-3612717

daftar ahli shaklee

 

Semoga anda dapat manfaat dari product Shaklee.

Semoga tahap kesihatan anda dan keluarga makin sihat dengan product Shaklee.

Tahniah kerana memilih DIET DIET SIHAT

Close Menu