DARAH TINGGI KEMBALI NORMAL ? Minum Jus Campuran Anggur

DARAH TINGGI KEMBALI NORMAL ? Minum Jus Campuran Anggur

Assalamualaikum & salam Sejahtera. Alhamdulillah happy sangat bila mendapat sms dari customer yang ambil vivix bulan lepas untuk tekanan darah tinggi. Dan hasilnya ALLAHUKBAR tekanan darah tinggi kembali normal

rawat darah tinggi sakit kronik dengan vivix

Masalah Darah Tinggi Kembali Normal ?

Apa akan terjadi sekiranya tekanan darah tetap tinggi dan dibiarkan tanpa sebarang ikhtiar? Jika hipertensi ini dibiarkan tanpa sebarang ubat ataupun ikhtiar, lomplikasi yang lebih teruk dari tekanan darah tinggi boleh berlaku.

1. Merosakkan pembuluh darah

Tekanan darah yang berlebihan boleh merosakkan pembuluh darah yang besar dan juga yang kecil. Contoh kerosakan pembuluh darah yang besar adalah seperti strok dan serangan jantung. Manakala contoh kerosakan pembuluh darah yang kecil ialah kegagalan buah pinggang dan gangguan penglihatan disebabkan kerosakan mata.

2. degupan jantung yang tidak stabil

Satu lagi komplikasi akibat tekanan darah tinggi ialah ‘atrial fibrillation’ atau degupan jantung yang tidak stabil. Ini menyebabkan pesakit merasa berdebar-debar dan kadang-kala pening dan sesak nafas.

3. Jantung Membengkak

Tekanan darah tinggi juga boleh menyebabkan jantung membengkak dan boleh berlarutan hingga ke peringkat lemah jantung. Jantung terpaksa bekerja lebih kuat untuk mengepam darah ke seluruh badan.

4.  Bengkak di saluran darah utama

Satu lagi komplikasi ialah bengkak di saluran darah utama yang paling besar di badan manusia dinamakan aorta. Salur darah ini membawa darah yang padat kandungan oksigen dari jantung ke seluruh organ tubuh. Pembengkakan aorta ini dipanggil aneurisme. Aneurisme ini kadangkala boleh menyebabkan aorta terkoyak atau bocor dan berlaku pendarahan yang banyak. Komplikasi ini boleh menyebabkan pesakit maut.

vivix merah

Bagaimana VIVIX Membantu Tekanan Darah Tinggi Kembali Normal ?

Sebelum komplikasi yang lebih teruk dan kronik menyerang, berikhtiarlah dengan menggunakan tonik merah Vivix. Keistimewaan Vivix yang tak disangkal lagi, telah membantu ramai pesakit darah tinggi bebas daripada hipertensi dan ada yang telah bebas daripada bergantung sepenuhnya kepada ubat hospital.

Tekanan darah yang optimal ialah seharusnya tidak melebihi 120/80 mm Hg, atau tidak terlalu rendah di bawah 90/60 mm Hg (kes hypotension atau hipotensi dimana tekanan darah adalah terlalu rendah yang membahayakan nyawa). Skala berikut boleh dijadikan penanda aras di mana terletaknya diri anda berdasarkan bacaan tekanan darah yang diperolehi.

Di dalam Vivix nie terdapat ramuan yang dinamakan Polygonum Cuspidatum, atau nama mudahnya adalah knotweed Jepun. Tumbuhan ini juga banyak terdapat di Amerika Utara dan juga Epropah. Knotweed Jepun nie adalah sumber untuk Resveratrol yang juga terdapat dalam ekstrak kulit anggur merah dan juga biji anggurnya.

Polygonum Cuspidatum banyak digunakan dalam produk anti-penuaan seperti Resveratrol dan juga pelbagai jenis perubatan Cina. Para saintis telah melakukan banyak kajian dalam mengkaji manfaat Resveratrol dalam kesihatan kita. Hasil kajian itu menunjukkan bahawa Resveratrol membantu dalam melambatkan proses penuaan, merendahkan kolestrol, merendahkan tekanan darah, meninggikan prestasi atlet dan mengurangkan berat badan.

Vivix membantu mengurangkan tekanan darah tinggi kerana Vivix merawat badan kita dari peringkat sel lagi. Ia memperbaiki DNA kita supaya menjadi lebih sihat. Mendapan-mendapan lemak yang tersangkut dalam saluran-saluran darah kita yang sempit tu pun akan dikeluarkan.

Jadi, jantung kita tidak akan bekerja keras lagi untuk mengepam darah ke seluruh badan. Bila jantung dah mengepam secara normal, maka tekanan darah kita pun kembali normal. Jadi, kesimpulannya Vivix sangat baik untuk merendahkan bacaan tekanan darah tinggi pesakit-pesakit darah tinggi nie. Tak rugi mencuba penawar nie. Tapi kena ingat, ini bukannya ubat, hanya alternatif sebagai ikhtiar untuk mendapatkan kesihatan yang lebih baik. Jom baca bagaimana vivix membantu bila tekanan darah mak naik sehingga 200.

tekanan darah tinggi kembali normal tanpa ubat minum vivix shaklee

ibu ainul makin sihat dari darah tinggi setelah minum vivix shaklee

darah tinggi makan vivix

7 tahun masalah darah tinggi akhirnya elok lepas minum vivix shaklee

darah tinggi naik 200 jadi normal semula selepas amal vivix shaklee

darah tinggi 200

darah tinggi cegah stroke minum vivix shaklee

darah tinggi turun

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE UNTUK DARAH TINGGI KEMBALI NORMAL

Untuk keterangan lanjut atau sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya

Ainul Mustafa  013-3612717

atau klik icon di bawan ini.

e-sell

ATAU

jadi ahli shaklee

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat
Powered by