DARAH TINGGI KOLESTEROL – Makanan Tambahan Sangat Penting

DARAH TINGGI KOLESTEROL – Makanan Tambahan Sangat Penting

Alhamdulillah, hari ini saja kami dah pos VIVIX shaklee kepada seorang cikgu di Negeri Sembilan. Semuanya suka dengan khasiat vivix . Ayah mertua saya pun sekarang ni pening kepala, tapi blood pressure normal, itu pun dah mula amalkan vivix. Cerita darah tinggi kolesterol ini memang adik beradik, kolesterol bila dah tinggi, habis salur darah sempit, boleh jadi darah tinggi, kencing manis, dan macam-macam lagi.

Permakanan Sihat Sangat  Penting

Walaupun ambil vitamin Shaklee, permakanan sihat sangat-sangat penting. Saya  tulis mula-mula ini supaya kita semua jaga permakanan. Kalau nak tahu kehebatan detoks, bukan sahaja boleh kuruskan badan, tapi juga boleh turunkan darah tinggi. Jadi, permakanan yang baik sangat  penting, sebelum ambil apa jua makanan kesihatan yang terdapat di luar sana.

Aktiviti  Keluarkan Peluh

Selain itu, jangan lupa keluarkan sedikit peluh, bekerja duduk depan komputer, dalam air-cond lagilah tak bagus, kalau tak jaga makan. Kena keluarkan sikit tenaga, untuk badan kita rasa cergas dan bertenaga. Jantung baik untuk meningkatkan kemampuan darah dibawah keseluruh badan. Senaman boleh kurangkan kolesterol.

Faktor Umur

Ada juga beberapa kes di mana tekanan darah naik haya disebabkan faktor umur. Biasalah tuh, umur badan tak sama dengan umur kelahiran mak kata tahun masihi. Umur badan perlu dikira dengan mesin yang tepat, dan perlukan semua pihak memberi kerjasama. Umur ini menyebabkan sel makin lama makin tua, dan sel tersebut tak seanjal dahulu.

VIVIX SHAKLEE : Penawar Darah Tinggi Kolesterol ?

Vivix terkenal dengan antioksidan yang tinggi. Antioksidan dalam Vivix membantu dalam perlindungan sel termasuklah sel di sekitar bahagian salur darah. Orang yang alami masalah kolestrol yang tinggi adalah disebabkan oleh plug atau kolestrol berlebihan dalam salur darah .

Fungsi Vivix ini, ia melindungi salur darah kita, jadi salur darah kita akan dilindungi dari kerosakan. Kolestrol tidak boleh menempel pada salur darah yang boleh menyebabkan kolesterol berlebihan. Resveraterol terbukti berkesan mencegah pembekuan kolesterol dari melekat di saluran darah.

Cara Order VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
COD Area: Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat
Powered by