Detox Raya Untuk Usus Yang Lebih Sihat

Detox Raya Untuk Usus Yang Lebih Sihat

DETOX RAYA

Agak2 bape biji herb lax kena amik slps mkn pelbagai anika juadah raya? Ada yg cirit birit dan ada yg sembelit sbb kejutan demi kejutan pd perut yg berehat slme sbln ni.

Herb lax detox usus utk buang sume bahan yg badan tak mau lg..bygkn klu lori bandaraya mogok 3 hr bau busuk merebak sbb sampah simpan lme.

Klu kite simpan lme2 dlm usus ia akn di serap balik dan toxin kluar melalui kulit..muka mudah kena jerawat dan kusamšŸ˜¤

Ayahanda sentiasa amalkn 4 bj herb lax sblm tido…bg yg dah berumur 40an ke atas ia bagus bg mcegah kanser usus yg selalu myerang di umur 50an hingga 70an.

Jika herb lax detox usus utk detox hati kena amik DTX..sbb hati kite bkerja keras utk syntesiskn ratusan ribu bahan kimia dari makanan.

Alfalfa jga elok utk buang angin dan toxin..ia bertindak melawaskn pembuangan bsama oestematrix.

Bg yg byk angin..perut selalu kembung dan buncit amalkn papermint ginger badan akn rasa sedap..dan garlic jga baik utk cairkn darah serta buang angin dlm sendi.

Ehhh byk benor nk mkn ni!! Mna ada budget?

Klu anda jumpa ayat di atas ketahuilah bahawa samada ia alasan atau mmang tak pentingkn kesihatan..tp klu btl2 takde duit invite dia join biz nt dpt mkn free je sume ni..

Bg yg dah buat biz mmang rasa nikmat sihat mkn products dgn percuma sbb bonus dah besar sgt setiap 14 hb.

Percayalah jika anda biz biz ni anda takkn berkira nk amik sume products..klu tak anda akn berkira2 nk mkn sendiri apatah lg nk belanja atau hadiahkn pd ibu bapa…btl ke btl ni?

Jom bantu rakyat
Malaysia utk hidup lebih sihat lps raya bkn lebih ramai masuk hospital.

Sharing Is Blessingā¤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat