DIET CARA RITA RUDAINI – JANDA CANTIK HOT

DIET CARA RITA RUDAINI – JANDA CANTIK HOT

Alhamdulillah, esok raya haji, harini berdoa wukuf di arafah, jom berdoa, mana tahu korang rezeki kahwin dapat  janda cun macam Rita Rudaini. Hahhaa, ini soalan baik punya. Pelakon terkenal nih, penuh gosip dan macam-macam lagi. Dia memang ada produk sendiri, tapi paling ketara ialah bab dia makan shaklee, tanpa berselindung lagi. Ada satu gosip,  seorang janda hot pun  makan shaklee, tapi betul ke ? Takpa kita fokus kepada kecantikan diet cara Rita Rudaini.

Diet Cara Rita Rudaini

Nak diceritakan, banyak geng geng shaklee berjaya tangkap screenshot gambar dia promote Shaklee kaw kaw. Dia siap beli meal shakes dulu dengan seorang SID nih. Lepas tuh dia selalu  jugak buat pose manja dengan VIVIX. hoo, Jadi, kenapa VIVIX ? bagus sangat ke untuk kulit cantik kekal remaja nih ? Cuba baca kat bawah nih.

  • Membantu melindungi dan membaiki DNA – Kandungan Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA. Setiap hari, sel-sel tubuh badan kita diserang oleh hampir sejuta agen yang mampu merosakkan DNA kita. Ia mampu merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan ‘typo’ (kesilapan susunan DNA dari yang asal) yang mana ini boleh mengganggu fungsi sel. Vivix mengandungi resveratrol iaitu sejenis anti-oksidan yang sangat hebat dan terbukti membantu melindungi DNA dari terus rosak. Pada masa yang sama membetulkan sel-sel yang telah rosak.
  • Pengawalaturan gen – Kerosakan dan kecacatan DNA boleh menyebabkan kemerosotan umur pada tahap sel. Dalam satu penemuan utama ramuannya,Vivix membantu mengaktifkan satu sistem pengawalan genetik utama yang membantu melambatkan penuaan terus pada tahap sel.
  • Biogenesis Mitokondria – Mitokondria sangat penting dalam penghasilan tenaga yang diperlukan oleh sel. Mitokondria merupakan penjana tenaga dalam tubuh. Apabila jumlah mitokondria berkurangan, kecekapan sel badan dalam menghasilkan tenaga juga berkurangan. Salah satu kelebihanVivix adalah ia menggalakkan biogenesis (penghasilan baru) bagi memastikan penghasilan tenaga sentiasa mencukupi seperti yang diperlukan oleh sel.
  • Melambatkan pembentukan protein AGE – Pembentukan dan pengumpulan protein AGE (Advanced Glycation End Products) boleh menyebabkan kerosakan pada tahap sel yang mengganggu kekuatan dan jangka hayat sel. Ramuan yang mengandungi resveratoral (kandungan unik dalam Anggur Muscadine) sangat membantu melambatkan pembentukan protein AGE itu tadi.

Diet Cara Rita Rudaini Kena Order VIVIX

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
COD Area: Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

sumber: fatinsoho , danishdamiadaris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.