DIET DIET SIHAT

SIHAT DENGAN DIET SIHAT

Doa Musnahkan Sel Kanser

Doa Musnahkan Sel Kanser

Salam sejahtera semua para penduduk bumi. Alhamdulillah hari ni dapatlah jugak ke ofis untuk tambah stok barang kat rumah yang nak habis tuh. Oklah, saya mendapat satu tips dari group para lelaki gersang , group ASB ni. Oklah rasanya ramai dah tahu amalan 8 surah ni. Apapun kita amalkan ingatlah , Allah juga yang menyembuhkan,  kita ikhtiar sahaja.

Lapan surah ini diamalkan dan dibaca untuk memusnahkan sel-sel barah kanser. Jika pesakit dapat membacanya lagi baik. Jika tak terdaya atau kurang baik bacaannya maka boleh minta suami, ayah, ibu atau orang lain membaca untuknya.

Selok-eloknya sebelum memulakan bacaan surah dibawah :

Istighfar 10x. 
Salawat Nabi 10x. 
Al-Fatihah 1x.

Sediakan sebotol secukupnya air yang bersih lagi suci dan setiap kali habis surah dibaca, ditiupkan kepada air. Pesakit dinasihat minum air bacaan tiap-tiap hari dan sapu/mandi pada anggota yang kena barah kanser. InsyaAllah kerana sakit dan sembuh semua kekuasaanNya.

Surah Al Maidah (Ayat 82-91). 
Surah Al Araf (Ayat 70-81). 
Surah Ar Ra’d (Ayat 16-28). 
Surah Al Anbiyaa’ (Ayat 38-50). 
Surah Asy Syu’ara (Ayat 185-227). 
Surah Az Zummar (Ayat 42-52). 
Surah Ghafir (Ayat 67-77). 
Surah Az Zukhruf (Ayat 52-70).

Kepada pembaca tolong sebarkan kepada ahli keluarga dan saudara yang sedang mengidap penyakit kanser. Semoga dengan menolong mereka yang sakit, akan juga mendapat pahala dari bacaannya serta pahala kerana menolong sesama hamba yang benar-benar memerlukan pertolongan dan penyembuhan dari-Nya

Leave a Reply

%d bloggers like this: