DIET DIET SIHAT

Sihat Dengan Diet Yang Sihat

EYEBAG – Hilangkan Hitam Bawah Mata Dengan Cepat dan Selamat

EYEBAG – Hilangkan Hitam Bawah Mata Dengan Cepat dan Selamat

Walaupun anda dah pakai serum wajah atau pelembab untuk muka,jangan abaikan bahagian mata, mungkin kena hilangkan eye bag nanti.

Kerana kulit di sekitar mata anda adalah lebih nipis, dan kerana semua otot kecil di kawasan itu, ia lebih sensitif dan terdedah kepada pelbagai masalah, seperti bengkak, perubahan warna, dan garis-garis halus dan kedutan.

Selain itu, terdapat kelenjar minyak yang minimum di sekitar mata anda untuk membantu menjaga kulit yg kering secara semulajadi ,jadi penting mempunyai serum mata yang betul supaya membantu menangkis pelbagai masalah kulit.

 

Untuk keadaan bengkak:
keadaan bengkak di bawah mata datang dari cairan yang dihasilkan yang menyebabkan bengkak di tisu-tisu di sekitar mata anda.

Ini disebabkan alahan dan sinus,boleh jadi juga akibat kurang tidur, diet,dan faktor penuaan.

Untuk lingkaran hitam: perubahan warna di sekeliling mata terjadi akibat byk faktor termasuk keturunan, tekanan, merokok, pendedahan kepada matahari dan pigmentasi.

Untuk garis-garis halus: kulit nipis ditambah pula dengan tindakan otot yang berterusan (mengenyit, berkelip, walaupun tersenyum) boleh menyebabkan mata anda menunjukkan tanda-tanda penuaan dengan lebih cepat daripada bahagian yg lain.

5 Punca Utama Eye Bag, Lingkaran Hitam Bawah mata

Keturunan

Cuba lihat bawah mata ibu atau ayah anda, kalau memang ada lingkaran hitam bawah mata ni, itu adalah keturunan yang diwarisi dari ibu/ayah.

 

Alergi

Eye bag ini juga disebabkan tabiat menggosok kulit di sekitar mata yang gatal akibat mengambil makanan yang tidak sesuai dengan tubuh badan yang menyebabkan darah memenuhi pembuluh di bawah mata dan menjadikan bawah mata kelihatan agak gelap.

 

Terlalu banyak terdedah kepada cahaya skrin pc/laptop

Sesiapa yang suka online memanjang tu jangan hairan ye kalau ada eye bag bawah mata, ini adalah disebabkan mata letih dan kurang tidur/kurang rehat.

 

Anemia

Anemia bermaksud kekurangan darah/zat besi. Pada masa kehamilan atau menstruasi kulit menjadi lebih pucat kerana kurang zat besi, untuk mengatasi masalah ini anda perlulah mengambil supplemen tertentu.

 

Toksin berlebihan

Ini adalah salah satu puncanya ,tabiat yang tidak mengambil pemakanan seimbang menyebabkan racun terkumpul dalam tubuh badan dan tidak dapat dicernakan dengan baik menyebabkan kulit di sekitar hitam serta nampak lebam. (sangat mencacatkan penampilan kita huwaaaa)

 

Krim Hilangkan eye bag, hitam bawah mata dengan Cepat dan Selamat

hilangkan eye bag

Ia amat berkesanhilangakn eye bag dalam tempoh yang tidak terlalu lama.

Mengamalkannya secara konsisten setiap hari boleh memberikan kesan positif seperti berikut:

  1. Terbukti berkesan secara klinikal
  2. 233% pengurangan kedutan dalam tempoh dua minggu
  3. 120% peningkatan keanjalan dan ketegangan kulit dalam tempoh dua minggu
  4. 209% pengurangan garis-garis halus yang ketara dalam tempoh lapan minggu
  5. 32% peningkatan lembapan kulit yang berpanjangan dalam tempoh lapan minggu
  6. Tona kulit yang nyata lebih sekata dalam tempoh 12 minggu
  7. Botani anti penuaan dan vitamin C membekalkan manfaat yang ketara untuk kulit
  8. lembut di sekitar mata
  9. Sempurna untuk bahagian leher dan bibir

Jika garis halus di sekitar mata serta lingkaran gelap di bawah mata amat mengganggu keselesaan anda terhadap kecantikan wajah anda, Krim Eye Treatment Enfuselle ini adalah apa yg anda AMAT PERLUKAN untuk hilangkan eye bag.

Ia diperbuat daripada bahan semulajadi, serta tidak mengandungi bahan kimia yg boleh mendatangkan kesan sampingan buruk ke atas kulit anda.

hilangkan eye bag

 

hilangkan eye bag

 

hilangkan eye bag
Harga 1 tiub Eye Treatment ini hanya RM55 sahaja.
Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar
AinulMustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
COD Area: Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar
 

One thought on “EYEBAG – Hilangkan Hitam Bawah Mata Dengan Cepat dan Selamat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat