Fibroid 7cm Hilang Selepas Konsistent Minum Vivix

Fibroid 7cm Hilang Selepas Konsistent Minum Vivix

Fibroid 7cm menutup rahim sehingga menyebabkan kesukaran mengandung dan pendarahan yang banyak. inilah pengalaman pesakit fibroid yang obses makan jamu, kolagen yang tidak sah oleh Kementerian Kesihatan Malaysia

Fibroid 7cm Hilang Selepas Konsistent Minum Vivix

 

Apakah Ketumbuhan Fibroid ?

Ketumbuhan fibroid ialah sejenis ketumbuhan yang berlaku pada dinding rahim, khususnya pada lapisan otot. Sebenarnya, rahim mempunyai tiga lapisan. Lapisan paling luar ialah lapisan yang nipis yang dinamakan serosa. Bahagian tengahnya ialah lapisan otot atau myometrium yang boleh mengembang dan membesar ketika seseorang wanita sedang hamil. Ketika kandungan dalam peringkat pelahiran sebelum bersalin, otot ini akan menguncup untuk mengeluarkan bayi dan setelah bersalin, otot ini akan kuncup dan pulih seperti sediakala.

Walau bagaimanapun, ketumbuhan boleh berlaku pada lapisan otot ini, iaitu ketumbuhan yang mengandungi tisu-tisu otot bercampur dengan tisu berserat atau tisu penyambung. Lapisan paling dalam ialah lapisan endometrium. Lapisan ini sering berubah-ubah mengikut pusingan haid. Apabila seseorang wanita tidak hamil, maka sebahagian daripada lapisan endometrium akan luruh dan ia akan keluar bersama-sama dengan darah  haid.

Darah haid adalah campuran antara darah dengan tisu-tisu dan sel-sel dari lapisan endometrium, lendir serta kuman-kuman bakteria dan lain-lain. Biasanya, campuran ini dinamakan “darah kotor”. Sebenarnya, darah tidak akan menjadi ‘kotor’ sebelum ia keluar dan bercampur dengan bahan-bahan yang saya nyatakan tadi.

Fibroid 7cm Hilang Selepas Konsistent Minum Vivix

Selain daripada pemakanan yang seimbang , Dr hamid juga berpesan, untuk mempercepatkan pengecutan cyst, atau fibroid, sila amalkan vitamin c, vitamin E, kalsium, minyak ikan . Ia hendaklah di amalkan seumur hidup.

 

Sebenarnya fibriod terjadi daripada hormon estrogen yang berlebihan.Kajian menunjukkan ianya disebabkan terdapat masalah dalam sistem antioksidaan dalam badan yang berpunca daripada pengaruh radikal bebas.

Jadinya,Vivix merupakan antioksidan yang paling baik dalam membaiki masalah sistem pengoksidaan.

 

Berjaya kecutkan Fibroid

 

 

Fibroid 7cm Hilang Selepas Konsistent Minum Vivix

 

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE UNTUK MASALAH FIBROID

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat
Powered by