FOKUS – Rahsia Nak Bertahan Lama Dalam Business Shaklee

fokus

Fokus,  itu adalah kunci kejayaan master coordinator haji roslan superupline kami yang dah berpuluh tahun enjoy buat shaklee. Ini adalah perbualan yang boleh membantu korang sedar rahsia kekal setia buat satu business sampai berjaya.

FOKUS KUNCI UTAMA BUSINESS SHAKLEE

ANDA TANYA SYA JWB

1) Nape tn Hj tak wat biz lain utk divesified?

Jwpn : Saya dah ada biz yg cukup besar dgn ramai leaders yg perlukn perhatian dan bimbingan..lg pun klu kite fokus shaklee saja pun makan tak abis!!

Sya tak mau ‘divert’ fokus dan tenaga sya dan sya nk enjoy freedom yg telah lme d bina..nape nk susahkn diri di usia senja sdgkn masa utk ibadah dah tlalu sedikit.

2) Nape tn Hj tak labur dlm emas mcm org lain?

Jwpnnye: Saya labur dlm hartanah dan saham akhirat. Emas ada sikit je…bkn kah shaklee tu Lombong Emas atau lebih tepat lombong berlian!!

3) Nape Tn Hj tak jemu dok wat coaching sana sini..bknkah dah bjaya dok je goyang kaki?

Jwpnnye: Manisnye kjayaan bila kite memberi bkn menerima..Saya pilih utk trus memberi terutama bg gen mude yg dahagakan ilmu dan kongsi pengalaman. Bg sya ia adalah saham akhirat saya bila ilmu yg sya beri di guna dan di ajar meniti dr mulut ke mulut atau dr lap top ke hp. Inilah “passion” sya ..hidup utk bbakti pd org lain sbgmne sabda Junjungan Yg tbaek di kalangan kamu yg byk MENAFAAT pd org lain. Smga Allah mudahkn urusan kite sume yea. Salam syg dari Ayahanda. Yan Kedah.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu