FREE TRIP – Apa Makna Bila Anda Layak Ke Shaklee Conference ?

free trip

APA MAKNA bila anda layak ke Shaklee Conference?

Bagi anda yg ingin myertai mana2 “free trips” atau confererence shaklee samada regional,umrah atau antarabangsa spt USA atau Europe anda mesti mdpt jumlah point yg mencukupi.

Anda jga mesti konsisten dlm prestasi sepanjang tahun..sume aspek di amik kira..jumlah penajaan dgn 200uv ada point..besar mna PGUV ada points..bape tinggi pangkat sebenar(effective ranks)
bri byk points utk melayakkn diri dan keluarga..

Bape tiket anda dpt..bape jauh travel anda bgantung prestasi anda sepanjang thn..bkn hebat sekali sekala je..

Bg anda yg nk ke Las Vegas Ogos 2019 ada 5 bln lg nk kumpul points conference..atau yg nk bwa ibu/ayah ke umrah atau ke Phuket pun masih bpeluang merebut dn menambah points.

Langkah pertama set goal nk pi mna dgn jumlah tiket..lps tu tgk ‘success journal’ bape pts yg ada..bakinya di bahagi dgn 5..kite tau
bape points sbln kite mesti buat..baru kite sedar kena effektif rank apa dgn bape Pguv stiap bln..elok rujuk pd mentor anda dgn segera.

Bg kami yg dah travel lebih 40 negara dgn shaklee sejak 1992 kegembiraan sebenar adalah bila kite dpt bwa ramai anak didik kite bsama enjoy the trips..

Kami amat bsyukur waktu Western Mediterranean cruise bru2 ni kami bsama dgn lebih 80 org anak cucu melayari Lautan Mediterranean menjelajah Spanyol,Perancis dan Italy..dlm The Symphony of the Seas.

Mmang seronok dpt free trip ni tp lebih enjoy bila bsama team anda!
Btl tak?

Jd kenal pasti sape calon2 dari team and skrg ya.

Tahniah skali lg pd sune pencapai Bangkok trips kali ni seramai 356 org..smga kembali dgn smgat mbara memecut k puncak Master.

Aamiin Ya Rabbal ‘Alameen❤
#tipsmudahbiz

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu