FREE TRIP – Apa Makna Bila Anda Layak Ke Shaklee Conference ?

FREE TRIP – Apa Makna Bila Anda Layak Ke Shaklee Conference ?

APA MAKNA bila anda layak ke Shaklee Conference?  Bagi anda yang ingin menyertai mana-mana free trip atau confererence shaklee samada regional,umrah atau antarabangsa spt USA atau Europe anda mesti mdpt jumlah point yg mencukupi.

Anda jga mesti konsisten dlm prestasi sepanjang tahun..sume aspek di amik kira..jumlah penajaan dgn 200uv ada point..besar mna PGUV ada points..bape tinggi pangkat sebenar(effective ranks)
bri byk points utk melayakkn diri dan keluarga..

BERAPA TIKET NAK DAPAT FREE TRIP ?

Bape tiket anda dpt..bape jauh travel anda bgantung prestasi anda sepanjang thn..bkn hebat sekali sekala je.. Bg anda yg nk ke Las Vegas Ogos 2019 ada 5 bln lg nk kumpul points conference..atau yg nk bwa ibu/ayah ke umrah atau ke Phuket pun masih berpeluang merebut dn menambah points.

Langkah pertama set goal nk pi mna dgn jumlah tiket..lps tu tgk ‘success journal’ bape pts yg ada..bakinya di bahagi dgn 5..kite tau bape points sbln kite mesti buat..baru kite sedar kena effektif rank apa dgn bape Pguv stiap bln..elok rujuk pada mentor anda dengan segera.

Bg kami yg dah travel lebih 40 negara dgn shaklee sejak 1992 kegembiraan sebenar adalah bila kite dpt bwa ramai anak didik kite bsama enjoy the trips.. Kami amat bsyukur waktu Western Mediterranean cruise bru2 ni kami bsama dgn lebih 80 org anak cucu melayari Lautan Mediterranean menjelajah Spanyol,Perancis dan Italy..dlm The Symphony of the Seas.

MEMANG BEST

Memang seronok dapat free trip ni tapi lebih enjoy bila bersama team anda! Betul tak? Jadi kenal pasti sape calon2 dari team and skrg ya. Tahniah skali lg pd sune pencapai Bangkok trips kali ni seramai 356 org..smga kembali dgn smgat mbara memecut k puncak Master. Aamiin Ya Rabbal ‘Alameen❤ #tipsmudahbiz

DAPAT INCOME DAPAT TRAVEL

Selain dapat income yang unlimited, business ini juga akan beri anugerah atas usaha anda. Akan diadakan majlis special di hotel meraikan anda. Dalam business takde istilah kita buat keje bos yang dapat anugerah. kita buat kita dapat. Melancong percuma di luar negara, dah la dapat duit 4-5 angka. dapat pulak melancong free. hadiah atas usaha anda yang bekerja kuat . setiap tahun ada 2 kali melancong free. bukan sehari dua je tau. seminggu tau. semuanya free. bawa diri je. Anda Berpeluang menjana pendapat 4-6 angka

  • untung runcit + bonus + rebate setiap bulan
  • Penganugerahan pangkat & pelbagai award
  • Berpeluang melancong ke luar negara pakej VIP 2x setahun secara PERCUMA
  • Car bonus. min extra cash rm500 to unlimited.
  • Pelbagai bonus dan insentif menarik
  • Free online coaching
  • Free ilmu social media
  • Guided from proven success mentor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.