Gaji tak Cukup Habis Bayar Hutang

Gaji tak Cukup Habis Bayar Hutang

Keluar awal pagi, kena hadap jam berjam jam, stress kena hadap politik kerja. Hujung bulan dapat gaji bayar itu ini tup tup gaji pun habis licin .

Siapa pernah lalui saat saat ini? Semua mesti pernah kan. Ada masa sampai gaji -ve . Terpaksa korek semua tabung

pernah terfikir tak sampai bila nak macam ni? gaji habis sampai tak sempat nak saving. kalau ada saving pun tetiba ada emergency kena korek balik

Kadang-kadang, kita sibuk bayar hutang. Perasan tak? Kita kerja untuk bayar hutang. Dan pusingan ni takkan habis. Kerja, dapat gaji, habis bayar hutang je.

Sampai kita terlupa, bila kali terakhir kita dapat enjoy gaji kita tu.

Bina Pendapatan kedua Untuk Bantu Bayar Hutang Dan Bantu Capai Impian kita

Zaman sekarang boleh dikatan majoriti kita buat kerja ke dua untuk tambah pendapatan. Ye saya juga seperti anda 4 6 tahun lepas. 2 tahun saya buat part time business walaupun busy kerja sebagai jurutera dan suami sibuk dalam pengajian PHD nya

Kita mesti ada impian, kehendak kan. nak bebas hutang, nak beri mak ayah 4 angka sebulan, nak travel 1 dunia, nak makan sedap sedap, nak beli kereta mewah .

Tapi semuanya kadang kala terbantut sebab gaji asyik habis bayar hutang. Jangan tak bayar pulak nani interest makin tinggi. dan jangan pula asyik menambah hutang sampai pening kepala nak membayar

Business part time tanpa modal dan untung 10 kali ganda dan lebih

Ye inilah business yang saya terjerumus tanpa sengaja. Dari makan sendiri untuk kesihatan diri , terlibat dalam business tanpa sedar

Ada ke business tanpa modal?

kedengaran seperi menipu kan? ye saya seperti anda juga. tak percaya langsung

Bermula dengan beli untuk makan sendiri untuk sihat, bertenaga, cantik dan kurus. Saya kongsi apa yang saya makan dan efek yang saya rasa. wahhh senang je kan.

ye dari situ ramai pembaca blog, kawan di facebook berminat nak cuba dan order dengan saya

berkongsi tanpa henti sehingga berjaya mendapat 4 angka dari business yang tanpa keluarkan 1 sen modal pun. oh ada modal. modal USAHA , TENAGA jejari saya untuk menaip

Business Part Time Income berganda dari Makan Gaji

BONUS KERETA sahaja RM2k. Nak simpan boleh, nak bayar kereta bulan bulan RM2k pun boleh.

bonus master coordinator shaklee

bonus shaklee

BONUS-SHAKLEE

Alhamdulillah dari modal zero, modal usaha tanpa berhenti , kami mendapat pengikhtirafan di US semasa di Convention 1 dunia

Tak tahu Marketing ? Tak tahu Business ? Jom Sertai Team Diet Diet Sihat !!!

2 thoughts on “Gaji tak Cukup Habis Bayar Hutang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat