Gemuk Bersama, Kurus Bersama , Cantik Bersama

Gemuk Bersama, Kurus Bersama , Cantik Bersama

SEHATI SEJIWA GEMUK BERSAMA , KURUS BERSAMA , CANTIK BERSAMA

Kitorang dah buat business shaklee nih nak masuk 5 tahun bersama, ya Allah kemuncak kegemilangan business ni ialah berat badan kami pun memuncak muncak. Perut saya tak boleh tahan nih, agaknya masa ni ainul 61 kg, saya mahu 81 kg jugak nih, sihat sangat nih, hadoi kena tuduhan ke makan vitamin menggemukkan ? Oh tidak, bukan pasal vitamin shaklee, tapi pasal sikap lah

Tapi dah dapat hidaya bulan ramadan harituh, kami terus fokus, disiplin diutamakan, hahaha. Buat semua yang penting, remember my S.E.X. formula tuh. Jawabnya dapatlah saya cecah ke BMI normal, ainul pulak nak cecah bawah 50 kilo tuh, dapatlah bmi unggul. Hahhaa apapun lepas ni nak cantik sihat bersama sama, gemuk bersama dah kena lupakan. Cerita lama sebagai pengajaran, move forward, sikit sikit lamalama tiada lagi perut buncit. Hahaha , jalan terus, dan kuatkan semangat kesukanan.

Cinta Itu Buta, tapi kalau dah obese, mata yang buta nanti hahahha

#jurnalkurusjoelabu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.