DIET DIET SIHAT

SIHAT DENGAN DIET SIHAT

Green Tea Boleh Kempiskan Perut

Green Tea Boleh Kempiskan Perut

Semua orang meluat perut buncit. Seluar atau kain jadi ketat. Nak bangun payah. Duduk nak pakai kasut jadi susah.

Pendek kata ganggu hidup.

Tapi kalau ada ada cara berkesan kempiskan perut mesti best kan?

Ada kajian yang sebut perut boleh kempis kalau kita ambil bahan ni.

Hasil kajian ni dapati bila kita ambil EPIGALLOCATECHIN GALLATE, ia bertindak sebagai fat burner.

Apa benda tu? Kat mana nak dapat?

Epigallocatechin gallate ni ada dalam green tea. Untuk berkesan kena minum 7 cawan sehari. Kalau tak mampu telan sahaja kapsul green tea 2-3 biji. Ada ke kapsul green tea?

Saya sendiri tidak pernah cuba minum sampai 7 cawan. Ada yang pernah cuba?

Info & tips menarik Otak di neuroversiti.com
Kredit : #DrRizal

Leave a Reply

%d bloggers like this: