HFMD Sembuh ? Baca Tips Kakak Yang Ada Masalah Nih !!!

HFMD Sembuh ? Baca Tips Kakak Yang Ada Masalah Nih !!!

HFMD SEMBUH : ANAK BERANSUR SIHAT SELEPAS AMALKAN VITAMIN SHAKLEE

Pada 22 november tahun lalu, kakak saya bagitau anak buah sudah seminggu tak lalu makan minum pun merenget sebab dalam mulut dia habis melepuh. Bila pergi klinik doktor sahkan adik terkena jangkitan hand foot mouth disease. Selama itu jugak lah adik asyik terbaring tak selincah seperti biasa. Ada harapan ke hfmd sembuh nih ?

Ikutkan plan asal minggu tu family nak naik bas ke KL bagi menghadiri kenduri kahwin kawan kakak.

Tapi disebabkan keadaan adik yang tak mengizinkan plan terpaksa di tukar kakak drive sebab kesian tengok anak tak sihat.

Nanti meragam dalam bas 1 hal pulak.

hfmd sembuh

NUTRIFERON UNTUK HFMD SEMBUH

Selaku mak sedara yang belum ada anak,berbekalkan pengalaman dan testimoni kawan-kawan, saya nekad nak ikhtiar bagi Nutriferon dekat adik supaya hfmd sembuh.

Lagipun dah banyak saya baca testimoni kawan-kawan yang mana anak kena HFMD bagi anak makan Nutriferon.

Alhamdulillah kebetulan memang ada stok nutriferon kat rumah.

Jadi saya minta kakak bagi adik makan nutriferon buat macam makan serbuk gula-gula tanpa bancuh air.

Minta pandangan kawan-kawan, mereka cakap kalau budak-budak 1/2 sachet dah memadai tapi saya terlalu excited dan nak adik cepat sembuh saya bagi 1 sachet terus.

Puas berpujuk juga nak suruh makan, macam-macam umpan alhamdulillah mengena .

Keeseokan harinya tengok adik relaks makan kerepek yang keras sedangkan malam sebelumnya minum air pun sakit.

Alhamdulillah percubaan saya bagi nutriferon dekat adik berjaya.

Dekat kenduri pun dah boleh makan, dalam kereta pun dah boleh menyanyi-nyanyi bagai tak macam masa mula-mula sampai asyik merengek je.

ANAK JARANG DEMAM

Semenjak dari itu saya mintak kakak konsisten bagi Nutriferon pada anak buah.

Bila rasa nak demam ke,selsema ke cepat-cepat bagi makan Alhamdulillah tak sempat nak melarat sakitnya.

Adik pun dah pandai kalau nak demam terus makan nutriferon, lepas itu dia cakap adik dah sihat, adik makan shaklee.

Kawan-kawan jom simpan nutrifron dekat rumah.

Nutriferon membantu meningkatkan imun kita sekeluarga.

Nutriferon meningkatkan interferon semulajadi badan dan sekaligus menguatkan tindak balas imun badan.

Anda kini dah tak perlu ubat-ubat yang banyak lagi!

Pemakanan tambahan nutriferon yang direka untuk diambil setiap hari dan merupakan adunan empat ramuan botani ini, apabila digabungkan bersama, untuk membolehkan tubuh secara semulajadi meningkatkan pengeluaran interferon tanpa menambah tekanan kepada badan.

CARA DAPATKAN NUTRIFERON

Untuk keterangan lanjut atau sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya, Ainul Mustafa 013-3612717 atau klik ikon di bawah untuk membuat pesanan secara online.

order shaklee online

ATAU

shaklee murah

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.

Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

This Post Has 2 Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu