Income 4 angka Wanita Bekerjaya Anak 3 Business Part Time

Income 4 angka Wanita Bekerjaya Anak 3 Business Part Time

NEW SUPERVISOR JAN 2020

Orangnya kecil comel dan cantik. Mula jumpa ingat anak dara tapi rupanya mak anak 3 tau

Kecik kecik cili padi. Basyirah ni rajin, kuat semangat, kental

Ingat lagi bulan Nov 2019 lepas baru habis pantang drive dengan baby dari Seremban ke KL datang ke kelas.

Kita? Penuh seribu alasan untuk kejayaan diri sendiri

Selalu bertanya ” akak macammana nak buat itu ini”

Sangat berdikari.. tanya dan buat

Tahniah Basyirah Riduan. Basyirah layak untuk dapat semua ini atas usaha, semangat Basyirah

Semoga 2020 ni empayar business Basyirah akan lebih besar, cemerlang

Income Supervisor Shaklee

income seorang supervisor tak tetap tau. min boleh dapat RM1.2k sehingga UNLIMITED

ianya bergantung pada sales anda.

ada yang income supervisor je dah RM3k 😊

ADAKAH ANDA YANG KAMI CARI?

Kami sedang mencari Agent Shaklee yang

1) Mahukan SIDE INCOME
2) Suka TRAVEL FREE
3) Idamkan LIFESTYLE yang menarik
4) Teringin pergi ke EVENT Pelbagai tema.
5) Hendak UBAH Nasib Keluarga.

U ada pilihan untuk tahun ini masih sama dengan 2019. Income sama, lifestyle sama. Tak berubah !

U pun bosan kan. tapi apa TINDAKAN u?

Menangis, meratap, redha sahaja?

Asbab “benda ni” Allah izinkan dan kami konsistent buat selama 7 tahun dalam business sales maintain 5, 6 angka setiap bulan.

Saya percaya ramai lupa, tak konsistent buat benda ni. Simple tapi POWER

2020 akan berubah kalau kita yang UBAH.

Tiada siapa akan ubah nasib kita, kewangan kita melainkan kita berusaha ubah diri, ubah kewangan kita.

Book seat korang HARI ini. FREE je .cuma kena whatsapp saya untuk set nak join

www.wasap.my/60133612717/ddsbusiness

TEMPAT TERHAD tau 😁

Ainul Mustafa & Faiz Saaid
Ex Engineer & Master in Electrical Engineering
7 years full time business

#ddsbusiness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat
Powered by