INCOME CEO Lebih Besar Dari Master Shaklee ?

INCOME CEO Lebih Besar Dari Master Shaklee ?

INCOME CEO

Smlm lps solat Jumaat sambil mkn nasi arab d restoran dkt masjid Al Iman kami bsembang dgn geng masjid tentang kerjaya masing2.

Ada yg dah pencen hidup dgn investment je..ada yg masih bkerja wpun umur suda 60an.

Yg menariknye seorang ahli jemaah bkerja dari rmh attach dgn US company tak perlu pergi ofis.Janji keja siap.Keja mcm 24jam sbb beza waktu US-Malaysia terbalik..klu sini siang sana mlm.

Ayahanda tanya income bape sbg CEO..dia kata 7 fig yakni arround Rm1.6 juta setahun.

Lebih kurang Rm 130k sbln.

Alhamdulillah bila tgk income master2 hebat(effektif master dgn empayar besar) income mereka pun sama atau lebih dari income seorang CEO..yg sama kami pun biz dari rmh..yg beza kami ada time freedom!! Dan biz kami boleh di warisi.

Rumusan penting

Bila anda join biz ni anda adalah CEO kpd team anda..tpulang saiz cheq atau gaji bulanan yg anda ingin bwa balik.

Mgkin skrg 3 atau 4 angka..ia akn bkembang ke 5 angka bila anda efektif key coordinator.

Pendapatan 6 angka ke atas bila empayar anda bkembang tanpa anda dan anda akn nikmati apa yg di panggil pendapatan pasif.

Soalan penting adakah anda ada ciri2 seorang CEO yg effektif??

Tidak tlambat utk anda mulakn biz ni..skrg masa tbaek.

SYOB..start yr own biz.

Smga Allah mudahkn.

Kredit to : Master Dato Haji Roslan Ghazali Otai Shaklee 30tahun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.