ISTERI KAYA – Ikrar Jadi Muslimah Yang Kaya Dan Dermawan

ISTERI KAYA – Ikrar Jadi Muslimah Yang Kaya Dan Dermawan

Kita semua nak kaya, perempuan lagi yang bujang nak kahwin dengan lelaki kaya. Tapi sebenarnya kita tak perlu nak kahwin dan harapkan pasangan kita kaya. Lebih penting jadilah isteri kaya !!! Cuba baca pesanan master hadhatina di bawah

Jauh betul pandangan hahaha.. tapi, memang time ni la saya dah DECIDE untuk KOMITED 500% dalam bisnes Shaklee.

Memang saya janji dengan diri masani, “lepas Bella lahir mak nak fokus balik buat Shaklee.”

Masa saya buat ikrar tu, saya ialah seorang Senior Coordinator Shaklee yang hanya efektif Supervisor atau Senior Supervisor saja.

Tak fokus kan?  Padahal masa tu saya rank up agak laju.

8 bulan lepas Bella lahir, kami Master Coordinator

Saya nampak bisnes Shaklee memang ada masa depan dan memang boleh pergi jauh. Nak, nak upline dan suami pun cakap yang sama.

Jom jadi isteri yang kaya, banyak duit, muslimah jutawan.. tapi, janganlah niat nak sombong dengan laki sendiri bila Allah dah makbulkan doa tu nanti k 😌

Begitulah serba sedikit pesanan master hadhatina untuk kita semua. Peluang business yang kebal trend dan sukar mati dah ada depan mata. Jadi jom kita buat bersungguh sungguh. Jangan biarkan diri kita merana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat