Jeragat Hilang Cepat ,Berkesan, Selamat Dengan Vitamin ini

jeragat

Jeragat Hilang Cepat ,Berkesan, Selamat Dengan Vitamin ini. Betul ke? Ada krim sapu tak? Jeragat ni dari dalam tau. Tak cukup sekadar sapu sapu krim. Paling utama adalah akar jeragat dari dalam lapisan kulit. Bila lapisan dalam sihat, barulah yang luar akan sihat dan cantik.

 

Jeragat Hilang Cepat ,Berkesan, Selamat Dengan Vitamin ini

Jeragat Hilang Cepat ,Berkesan, Selamat Dengan Vitamin ini

 

1. GLA

Feedback dari customer yang suka sangat makan GLA.

Asalnya ambil GLA untuk cyst.

sekali dia bagitau… ”jeragat kat muka akak ni dah makin hilang tau”

GLA ni glemer vitamin untuk stabilkan hormon tapi kenapa jeragat boleh hilang pulak?

Jeragat berlaku apabila melanocytes (yang merupakan sel yang menyebabkan pigmentasi kulit) dirangsang oleh tahap progesteron dan estrogen yang tidak normal.

Ini menyebabkan sel-sel ini menghasilkan tahap tambahan melanin (kompaun yang bertanggungjawab untuk pigmentasi kulit), menyebabkan perubahan warna kulit.

Sebab itulah guna produk apa pun serba tak jadi. Hormon kena stabilkan dulu .

2.Vitamin C

Fungsi penting vitamin c dalam mengatasi jeragat ialah:

1.Mencerahkan tompok jeragat dengan cepat
2.Memulihkan sel kulit mati dengan aktif dan selamat
3.Menyekat bintik hitam baru dari tumbuh semula
4.Menghalang kulit mati kesan dari sinar UV
Menganjalkan kulit
5.Menghilangkan parut jerawat yang akan membentuk jeragat

3.Vitamin E

antara punca jeragat adalah bila kulit terdedah pada panas.

Kesan sinar UV bukan saja menyebabkan pigmentasi / jeragat malah boleh membawa kepada masalah kanser kulit.

Kajian menunjukkan pengambilan vitamin E mampu menghalang sel rosak sebanyak 57%.

Vitamin E akan meneutralkan kesan sinar UV yang merosakkan sel kulit.

Untuk dapatkan vitamin Jeragat ini boleh hubungi saya di sini > NAK BELI SET JERAGAT BASIC

Betul ke berjaya Jeragat Hilang Cepat ,Berkesan, Selamat Dengan Vitamin ini

Berapa lama nak dapat kesan jeragat hilang macam Puan ini?

Paling min kena konsistent ambil 3 bulan ye. Kenapa 3 bulan?

Sel kulit kita akan diperbaharui

  • baby ‘renew’ selang 14 hari.
  • Bila umur dah 20 selang 28 hari
  • Umur dah 30 ke atas selang 56 hari
  • Umur 50 ke atas takde renew dah. Nutrisi kurang. Parut kekal di situ.

Penting sangat jaga kulit daripada dalaman dan luaran daripada awal.

Dan sebab itu.Semakin kita berumur.Proses ‘ renew ‘ ambil masa.

Lagi banyak masalah jeragat, masalah kulit maka ianya akan ambil masa. Biar lambat tapi hasilnya terbaik dan selamat.

Untuk dapatkan vitamin Jeragat ini boleh hubungi saya di sini > NAK BELI SET JERAGAT BASIC

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

 

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu