JERAWAT TERUK HILANG – Muka Makin Flawless Dengan VIVIX

JERAWAT TERUK HILANG – Muka Makin Flawless Dengan VIVIX

Kalau nak jerawat teruk hilang dengan cepat wajib ambil vivix. kenapa? vivix berfungsi untuk baiki terul ke sel kita. jerawat di sebabkan oksin, pencemaran. benda ini akan merosakka sel. bila sel rosak, tak sihat maka lapisa dalam kulit kita pun rosak. Jadi vivix akan bantu rawat masalah utama dulu.

Jerawat Teruk Hilang Dengan Resveratrol ?

Kajian ada menunjukan bahawa, pengambilan resveratrol dapat mencegah jerawat dari tumbuh kembali. Menurut Dr. Bowe, seorang pakar kulit dari New York, tahap antioksidan yang rendah selalu ditemui pada wanita yang menghadapi masalah jerawat. Jadi Vivix yang mempunyai tahap antioksidan tinggi dan berkualiti , akan menghalang punca jerawat. Satu kajian klinikal sudah dibuat untuk membandingkan tahap perlindungan sel diantara Resveratrol ( ramuan dalam Vivix), vitamin E dan vitamin C.

Keputusannya, Resveratrol mampu melindungi kerosakan sel setinggi 95%. Diikuti dengan vitamin E 65% dan vitamin C 37%. Takkan nak biarkan jerawat yang teruk menghilangkan keyakinan diri korang kot. Pastikan product yang tiada bahan kimia seperti merkuri yang bukan jerawat hilang, muka pun boleh hilang tau. makin teruk, sel kulit menipis. Takut nanti dapat kanser kulit pulak. Biar mahal, berkualiti tinggi dan berkesan tiada bahan bahaya. Pastinya VIVIX.

vivix merah

Vivix Shaklee

Vivix mengandungi resveratrol. Malah Vivix terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, disamping tidak mengandungi alkohol, sebaliknya hanya menggunakan bahan semula jadi. Kandungan polifenol yang di dapati di dalam resveratrol adalah 50 kali lebih bertenaga berbanding Vitamin C dan Vitamin E. Antioksidan ini adalah anti radang yang sungguh kuat terhadap kulit, mengurangkan kesan pada kulit yang mempunyai masalah rosacea, eczema, psoriasis, dan juga masalah jerawat. Polifenols juga mampu mempercepatkan penyembuhan luka pada kulit bagi mengelakkan merebak yang seterusnya boleh mengakibatkan masalah alahan pula.

jerawat hilang vivix

vivix shaklee hilangkan jerawat

detox vivix shaklee 14 hari muka cantik bebas jerawat

vivix untuk muka flawless

Bagaimana mahu membeli vitamin VIVIX ini?

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
COD Area: Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, SubangJaya, Bangsar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat
Powered by