KEPUTIHAN MAKIN TERUK – Selepas Makan Alfalfa Shaklee ?

KEPUTIHAN MAKIN TERUK – Selepas Makan Alfalfa Shaklee ?

Sejak bersalin anak kedua ni masalah keputihan makin teruk, menjadi jadi. Adakah sebab bersalin normal? Anak 1st dulu bersalin czer takde pulak..Serius sangat tidak selesa ok. Pantyliner tukar banyak kali. Underwear pun terpaksa bertukar ganti. Nak cerita pun malu ok. Sangat sangat tidak selesa. Nasib baik tak berbau. Ada wei keputihan yang teruk sampai berbau busuk. Husband pun boleh lari ok. Diri sendiri pun tak selesa.. Malu dengan husband uolss

Ternampak iklan pasal merawat keputihan dengan alfalfa shaklee . Testimonial semua bombastik la kan. Teruja nak mencuba. harga pun murah je. 330bj RM53 je. Murah giler kot. Aku makan 3bj mengikut nasihat penjual. Selepas makan keputihan makin teruk. Lebih teruk lagi asyik nak membuang je. Lagi teruk aku sampai bengkak susu. Stresss !! ni dia botol Alfalfa tu. Beberapa hari makan keputihan MAKIN TERUK… Lagi rasa taknak keluar rumah. Nak berjalan pun tak selesa ok. Terasa macam kencing yang keluar tapi rupanya keputihan.Adoiiii !!

alfalfa complex shaklee

Ni aku geram ni…. Makin makan makin teruk jadinya.. Takpa teruskan makan….Suatu hari aku terdapat idea ..hahaha. Aku ambil 3biji Alfalfa Shaklee tapi aku tak makan… aku pecahkan dan bancuh dengan air suam. buat apa? Aku basuh bahagian sulit dengan alfalfa yang dipecahkan tadi. Aku berani sebab ni vitamin. takde kesan sampingan kan.. bukan over claim tapi aku punya kisah benar..

Berapa kali aku buat? Sekali je.. saja try cuba test. HASILNYA?? Aku pun tekejut sebab keputihan tetiba TIADA.. Hilang p mana pun tak tau… Alhamdulillah dah tak pakai pantyliner dah. Happy sakannnnn. Tak sia sia experiment aku. Korang yang ada masalah keputihan teruk tu mai la cuba.. bukan tu je tau yang aku dapat..Perut aku sedikit kempis. sekian terima kasih. Apa lagi dok sengih sengih. p beli cepat. Contact aku kalau hangpa nak order vitamin untuk atasi masalah keputihan makin teruk nih.

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

8 thoughts on “KEPUTIHAN MAKIN TERUK – Selepas Makan Alfalfa Shaklee ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat