Set Hilangkan Kulit Kusam

Kalau rasa kulit kusam, rasa kulit tak cantik, kena rawat dari dalam dan luar. Dari dalam, boleh ambil protein, dan nak lagi best, ambil juga

Krim Murah Untuk Masalah Kulit Kering

Hari ini nak share dengan korang krim yang paling murah untuk kulit kering. hahaha, kalau ada masalah kulit kering, boleh cuba krim nih. mudah dan

Petua Tahan Lapar Masa Puasa

Siapa nak tahan lapar masa puasa ? weih, puasa confirm lapar, itulah kesyukuran. Tapi kesyukuran tuh bukan bermakna tak ambil makanan berkhasiat masa puasa. Kita

Business Opportunity Meeting

Jom kita datang beramai ramai ke HQ baru shaklee di Sunway Geoavenue. Tempat betul betul simpang  empat dekat sunway medical center tuh. Hahha, ada macam

Jangan Skip Ambil Vitalea Shaklee

Kalau rasa susah sangat nak makan semua vitamin, ambillah multivitamin paling tua di dunia, Vitalea shaklee, yang ni untuk kesihatan menyeluruh. Memang terbaik, mudah serap

Kenapa Kulit Orang Thailand Cantik ?

Tengok botol Garlic Shaklee teringat aje cerita dalam bengkel Nutrisi yang kami hadiri 2 tahun lepas kalau tak silap. Kata Pakar Nutrisi Puan Celine… mengapa

Harga Baru Untuk Produk Shaklee

Antara produk Shaklee yang bakal berubah harga bermula hari ini ialah: 1. Herbal blend2. Alfalfa (S)3. B Complex4. Herblax5. Garlic6. Lecithin7. Peppermint8. Hair Prosante Spray9.

Zizan Suka Vitamin C Shaklee

SEmalam masa Shaklee Convention, ramai tak tahu, Zizan adalah misteri peserta undangan yang di rahsiakan, khas untuk yang hadir SC tahun nih. Hahahha, lawak punya

Close Menu