Set Detox Shaklee

CARA ORDER SET DETOX SHAKLEE Cara 1 – Anda boleh terus klik ke DETOX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink

Testimonial Collagen Powder Shaklee

CARA ORDER COLLAGEN POWDER SHAKLEE Cara 1 – Anda boleh terus klik ke COLLAGEN ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink

Set Resdung Shaklee

Alhamdulillah, hari ni nak share sikit set resdung shaklee. Siapa yang selalu ada resdung tuh, selain dari korang buang ulat resdung, tarik cecair resdung, sebenarnya

Cara Rawat Muka Sunburn

Abang remaja ni memang canggih,sempoi je, tengok dia makan shaklee baik punya nak rawat mukanya yang sunburn tuh. Dia telan vitamin C, vitamin E dan

Nenek Tua Muka Cantik

Nampaknya ramai sungguh dah makan shaklee nampak kesan kulit cantik. Itu belum lagi yang dah tua makan. Nampaknya nenek kat bawah nih pun tak mahu

Ekzema Anak Berkurangan

Ekzema anak berkurangan dengan set ekzema shaklee. Ada ESP dan herbal blend. bagus punya. Sebaiknya protein terbaik yang cukup 9 asid amino penting untuk badan

8 Manfaat Garlic Complex Shaklee

Hahaha, ni ada 8 khasiat baik pasal garlic complex. Hahha, bawang putih kan bagus untuk kesihatan ? mak bapak kita dulu kan guna bawang putih

Petua Cantik Di Hari Raya

Siapa nak cantik pagi pagi raya ? Ok kalau korang nak cantik di hari raya, sebenarnya, tak boleh lah harap result cepat. Kalau betul betul

Close Menu