Petua Turunkan Tekanan Darah Tinggi

Salam sejahtera semua, kali ini kita bincang petua paling mudah nak turunkan darah tinggi. Saya tak cakap banyak, tapi nak turunkan darah tinggi jawapannya  kenalah

Cara Hilangkan Kedutan Dengan Mudah

Makan VIVIX Terpaksa muka, badan makin muda… Ermmmmmm bila tengok gambar aunty ni (lebih senior dari mak saya) di wall Haji Roslan. Aduhhhhhhh terus rasa

Bell Palsy Sembuh Dalam Masa 3 Minggu

Vivix mempunyai sifat anti radang yang tinggi. Ini menjadikannya sangat bagus untuk membantu melegakan arthritis atau sakit sendi. Vivix juga mengandungi Ellagic Acid iaitu sejenis

Detox Tak Penting ?

Tubuh kita diciptakan oleh Allah SAW dgn begitu hebat. Tubuh kita ni ada mekanisma tersendiri utk mempertahankan diri sendiri, merawat diri sendiri, menyingkirkan toksin, meneutralkan

Buah Untuk Kurangkan Darah Tinggi

Salam sejahtera, saya dapat satu soalan dari pembaca blog nih, ada ke buah yang bagus untuk buang darah tinggi nih? Atau makan buah macam biasa

Darah Tinggi Naik 200 ?

Salam sejahtera semua, lama tak update blog ni, kasi bos saya yang update, puan Ainul Mustafa, saya tak update, buat kerja lain. OKlah, kalini bagi

Bacaan Kolesterol Turun , Kepala tak sakit lagi

Persatuan Jantung Amerika mengesyorkan pengambilan kolesterol tidak melebihi 300mg sehari. Bagi mereka yang menghidap penyakit jantung hendaklah menghadkan pengambilan kolesterol kurang dari 200mg sehari. menu

Kenapa Susah Nak Berhenti Merokok

Kenapa perokok-perokok tidak hanya merokok rata-rata 2 hingga 3 tahun saja dan berhenti? Rata-rata 70% perokok dah cuba berhenti merokok tetapi gagal. Setiap tahun rata-rata

Close Menu