Kencing Berbuih Tanda Buah Pinggang Bocor

Nama saya Muhamad Rosdi Ismail,38 tahun. Pada bulan September 2015, saya telah disahkan mengalami Nephrotic Syndrom iaitu buah pinggang bocor yang menyebabkan protein terkeluar melalui

Demam Kepialu

Demam Kepialu adalah satu jangkitan bawaan makanan disebabkan oleh bakteria Salmonella typhi (S. typhi). Seseorang yang dijangkiti oleh demam kepialu, membawa bakteria ini di dalam

Kesan Jerebu Pada Kesihatan

Jerebu yang melanda negara sekarang agak teruk dengan beberapa kawasan di Malaysia mencatatkan IPU yang tidak sihat. Kalau tengok di kalimantan, akibat pembakaran hutan, terus

9 Fakta Menarik Tentang Alfalfa

Alhamdulillah, hari ni nak share sikit pasal alfalfa shaklee, kali ini memang menggunakan google translate dari sebuah blog orang putih, memang best, apa yang dia

Diet Protein Untuk Kurus ?

Salam sejahtera semua, apa khabar, kelab blogger jutawan shaklee tentu ramai dah buat entry pasal protein, saya je lambat sikit. Hoo, takpa, hari ni, nak

Business Umpama POKOK ?

Alhamdulillah, semakin lama buat shaklee, semakin seronok, dengan macam macam aktiviti yang kami sertai. Alhamdulillah, business makin lama makin berkembang, walaupun banyak cabaran dalam setiap

Sakit Mata ?

Bila bercerita pasal MATA, memang mata ni satu anugerah Allah yang memang terbaik, bayangkan, dengan mata, macam-macam boleh buat, tergoda kerana mata, jadi baik kerana

Rahsia Kecantikan Artis Malaysia

Sebenarnya kalau nak korek pasal artis malaysia nih, banyak yang dirahsiakan, dari diberitahu, tapi secara asasnya, memang mereka nih ada beritahu vitamin yang diorang makan

Cara Mudah Kuruskan Badan

Walaupun semalam penat berjalan sana sini, bos bagi satu gambar testimoni terbaik, dari geng ASB, geng suami suami, ada seorang yang sangat baik hati sharekan

Rahsia Memikat Suami

Sekarang ni banyak kes jugak ye sekarang, sebab suami jadi curang, cari lain dan ada yang sanggup kahwin lain. Banyak faktor yang diperdebatkan, ada yang

Close Menu