Rahsia Kandungan Vivix Shaklee Terbongkar

Harini nak cerita sikit pasal produk, hehehe, tapi bukan sebarang produk. Produk baik punya. Memang diakui ramai ahli shaklee. Oklah, jom kita tengok apa yang

10 Amalan Harian Untuk Kekal Kurus

Alhamdulillah, harini nak cerita sikit tentang 10 amalan harian yang boleh kita buat kalau nak kurus, dan paling penting nak kekal kurus. oklah, harini saya

Batuk Kena Makan Vitamin ?

Batuk boleh mengganggu, menyakitkan dan memenatkan. Ia boleh membuat anda pada waktu malam dan menghadkan produktiviti anda di tempat kerja. Ubat batuk boleh meninggalkan rasa

10 Tanda Awal Masalah Buah Pinggang

Ramai daripada kita yang sebenarnya mempunyai penyakit buah pinggang, tetapi kita tidak menyedarinya. Ini disebabkan sebahagian dari tanda-tanda penyakit buah pinggang mungkin kelihatan seperti gejala

5 Makanan Mencegah Sesak Nafas

Salam tengah-hari semua. Macam mana korang semua ? Sesak nafas ke ? hehhehe, mungkin ada yang sesak nafas balik dari shopping, pergi konsert, atau menonton

Petua Lama Merawat Selsema

Oklah, jom kita tengok tips mudah, petua orang lama nak legakan selsema. hoo, dulu macam macam buat, tapi dulu kalau selsema je, ayah suruh makan

8 Tips Pencegahan Kanser Usus

Cerita tentang kanser usus ini memang ramai yang tak ambil peduli, berbanding dengan kanser payudara yang popular. Tapi, ianya memang penting, sebab , kalau tak

Bahaya Buasir

Salam sejahtera, hari ni, saya nak share sikit beberapa maklumat pasal buasir nih. hoo, jom kita tengok info tentang buasir, macam biasa artikel masih lagi

6 Suplemen Untuk Kesihatan Jantung

Salam sejahtera dan selamat pagi. Hari ni, kita cerita pula tentang suplemen yang bagus untuk jantung. Bolehlah kiranya kita amalkan makanan yang ada suplemen di

Makan Buah Boleh Rendahkan Kolesterol ?

Alhamdulillah, nak update blog ni, akhirnya dapat juga. oklah, harini dila nak share sikit dengan pembaca semua tentang khasiat buah dan sayuran yang ada dalam

Resdung Atau Alahan ?

Permasalahan resdung adalah salah satu penyakit alahan yang sering dialami pada masyarakat kini.Tidak dinafikan bahawa sesiapa yang mengalami masalah resdung ini akan merasakan ketidak selesaan

Apa Itu Coenzyme Q10 ?

Coenxyme Q10 atau secara ringkasnya, CoQ10 adalah sejenis vitamin antioksida larut lemak yang terbentuk secara semulajadi di dalam setiap sel di dalam tubuh kita. CoQ10

Close Menu