Gejala Awal Sakit Jantung

Sakit jantung merupakan salah satu penyakit yang perlu kita waspada. Terdapat banyak kes orang terkena sakit jantung secara tiba-tiba. Kolesterol serta lemak berlebih dalam tubuh

Jaga Gigi Sebelum RONGAK !!!!

Untuk anda semua, penjagaan gigi sangatlah penting, jadi untuk nak memahami dan meneliti masalah gigi nih, apa kata kita tengok makanan yang ok dan yang

Bahaya Rabun Warna

Orang yang colourblind tidak boleh melihat beberapa warna atau melihat mereka berbeza daripada orang lain. Buta warna diwarisi, dan memberi kesan kepada kanak-kanak lelaki lebih

Lesu Penyebab Malas ?

Assalamualaikum. Pagi pagi buta nih, nak update blog sikit. Cerita pasal lesu je. Tapi memang, penyakit lesu, memang ramai tak suka, inilah buat ramai jadi

Vitamin Sakit Pinggang

Salam sejahtera, hari ni, pulak nak share sikit tentang vitamin untuk orang yang ada sakit belakang, atau sakit pinggang. Hoo, memang susah woo nak bergerak,

Tips Bibir Menawan Lagi Tertawan

Oklah, harini ,nak cerita pasal bibir je, tapi sebab nak cepat punya tips, saya ada cedok sikit beberapa tips dari blog lain. Memang sangat bagus

7 Tips Menjadi Pelajar Cemerlang

Ibu bapa pasti gembira apabila anak pulang dengan keputusan peperiksaan cemerlang, kerja sekolah disiapkan tanpa perlu disuruh dan rajin mengulang kaji pelajaran. Namun, melahirkan anak

20 Tips Hidup Sihat

Alhamdulillah, hari ada baca sikit tentang tips nak hidup sihat, jadi Dila macam biasa akan update banyak tips dari blog lain, kumpul dalam blog ini,

Mata LEBAM Sebab POLITIK ?

Salam sejahtera semua, nampaknya, tajuk kali ini agak kontroversi sikit, hahaha, apalah, nampak sangat, bunyi nak komersialize kan blog, macam geng geng blogger ala siakap

Risiko HB Rendah Ketika Hamil

Hb rendah merupakan keadaan di mana badan mengalami kadar hemoglobin dalam darah yang tidak normal atau rendah. Keadaan ini boleh menyebabkan sistem peredaran darah tidak

Close Menu