Ikan Bilis Lagi Hebat Dari OsteMatrix ?

Salam sejahtera, selamat pagi, satu pagi entry yang saya nak share, tentu sekali sebenarnya saya celup dari idea wife saya pasal ikan bilis dan kalsium,

Shaklee dan Kanak-Kanak

Tak tahulah sejak join Shaklee ni perkara paling best ialah dapat bersama anak anak emas shaklee yang bertuah sebab mak bapak diorang yang cool dan

Shaklee Advanced Joint Health

Antara produk revolusi, yang biasa ada dalam pasaran ialah produk khas untuk masalah sendi dan tulang. Shaklee pun ada juga Advanced Joint Health Tablet atau

Minuman Membaiki Kulit

Minum pun boleh baiki kulit ? Hioo apakah maksudnya ? Hio membaiki kulit yang kusut berjerawat boleh dilaksanakan dengan minuman, secara oral, tanpa perlu memakai

ESP Bukan Sumber Terbaik PROTEIN ?

Banyak saya tengok dalam banyak iklan iklan ESP Shaklee, ada juga yang terlepas pandang , mengatakan ESP ialah sumber PROTEIN terbaik, hooo, semestinya salah tanggapan

Herbal Blend Habis Lagi ?

hahahah, tadi baru je dapat berita dari SHAKLEE, katanya, hooo, herbal blend ada, hooo, tak ingat punya borong orang yang datang awal, tadi baca lagi

ESP Shaklee Tak Banyakkan Susu Ibu ?

Dah kecoh satu opis pasal ESP ni tak banyakkan susu. Banyak SID claim konon minum ESP banyakkan susu. Dah la laburkan RM150 susu tak banyak

Dingin Seks Sebab Isteri Gemuk

Malam tadi malam jumaat, ambil peluang bersama pasangan masing masing ke ? Atau ada yang sibuk melayan teori konspirasi mh370, atau sedang layan buat blog

Close Menu