Vitamin Tambahan Untuk Perokok

Salam Sejahtera semua. Semua kita pasti masih menunggu cerita konspirasi mh370, menunggu penuh sabar, dan tak kurang juga berborak dengan kawan, lepak kedai mamak, sambil

Stok Shaklee Habis Lagi

Malaslah kekadang stok selalu habis dekat HQ shaklee, apa boleh buat, nampaknya gua telah menjadi penunggu gua, semestinya seperti meniru gaya S Kunalan yang telah

Konspirasi ESP : SUSU BADAN BANYAK ?

Gua kalini cuba menulis dengan gaya konspirasi ala ala gaya kehilangab pesawat. Tapi kali ni gua saja nak buat ulangkaji konspirasi ESP , betulke ESP

Kelebihan Shaklee Pada Hari Sabtu

HBanyak kelebihan sebenarnya kalau kita datang Shaklee HQ pada hari sabtu. Bila anda tengok beberapa gambar di bawah, anda akan merasakan yang Shaklee memang HOT,

Rehat : Berapa Kalori Terbakar ?

Alhamdulillah, setelah penat seminggu balik bercuti dari Melaka, nampaknya diberikan kekuatan lagi nak menulis blog, walaupun dalam keadaan berbaring, sambil menulis hanya dengan aplikasi blogger

Sertai Team Diet Diet Sihat

Alhamdulillah, masuk cycle baru ni ramai je ahli dah mendaftar sebagai ahli Shaklee dibawah jagaan kami. Senang je nak berniaga, kelebihan yang best buat team

Fenomena ESP Shaklee

Lagi lagi dengan new cycle shaklee, nampaknya makin meriahlah dengan adanya ESP promosi beli 6 percuma 1. Adui macam macam orang gila jadinya bila tahubada

6 Fakta Tentang Buah

Hahaha sekali lagi setelah banyak bercerita pasal buah dada dan promo set payudara shaklee, akhirnya nak cerita lah cerita pasal buah lagi. Banyak orang kumpul

Close Menu