Diet Selepas Pembedahan

Selalunya kalau cerita pembedahan ni, paling normal pun bila saya dengar cerita tentang ibu yang melahirkan anak secara ceasarean, iaitu melalui pembedahan. Nampaknya perut kena

Kenapa Shaklee Sayang GDEX ?

Soalan yang best bila kita tanya kenapa pakcik Shaklee ni nak GDEX hantar stok kepada online customer ni. Hooo, memang terbaik juga. Tapi biasalah kalau

Kenapa Orang Tua Kena Ambil Vita-lea ?

Belum sempat saya nak borong vitalea Shaklee, diberitakan stok sudah habis di HQ shaklee. Mesti orang ramai suka, yelah sebab vitalea ni memang vitamin terawal

Vita-lea Promo Habis di HQ Shaklee

Hebat sungguh penangan Vitalea lepas raya cina ni, buka je HQ semua orang berebut nak dapatkan vitalea ni. Apa nak buat kat HQ dah habis

Blog Sihat Shaklee

Alhamdulillah, blog diet diet sihat ni dah lama sebenarnya diwujudkan, dulu pun blog ni masa nak buat business lain dulu. Sekarang ni blog ni dah

Shaklee Motivation Rally

Hooo sebenarnya program ni kecil kecilan je. Tapi seronok, sebab satunya dulu memang boleh bawa anak beranak. Malam tuh, akan ada sharing dari master yang

Bagus Ke Omega Guard ?

Bila Orang tanya kita ? Bagus ke Omega GUARD SHAKLEE NI ? Hooo, OKlah, bagus ke tak bagus, kena cuba dululah, penerangan pun dah banyak

SID vs DOKTOR

Salam sejahtera semua, apa khabar ? Kalau korang tengok sekarang ni, trend SID  sekarang ni bila komen mengalahkan doktor. Shaklee independent distributor atau SID ,

Pesta Jual Produk Shaklee

Ramai sungguh manusia hari ini. Hoo hari sabtu, harinilah hari free nak pergi HQ, nak beli stok dan sebagainya. Termasuklah aku yang suka lepak HQ,

Kamilah Jutawan Shaklee

Alhamdulilah.. Alhamdulillah bangga menjadi salah seorang leader dalam group JUTAWAN.. Bangga juga, akhirnya dinner tahun lepas, ada laporannya dalam majalah I Sihat bulan 2 ni,

Testimonial Kurus Dengan Shaklee

WAH, Bergaya Sungguh, Sungguh tak sangka Shaklee ni buatkan MEREKA diluar sana bergaya, nampak yakin, dan paling best, bila join business ni, makin bertambah rezeki

Close Menu