Omega Guard

Omega 3 adalah asid lemak penting yang mengandungi EPA dan DHA yang sangat penting untuk perkembangan memori dan menajamkan minda. Namun tubuh manusia tidak boleh

Advanced Joint Health Tablet (AJHT) Shaklee

Sendi-sendi membentuk hubungan antara tulang-temulang yang memberi sokongan dan membantu anda bergerak. Ia terdiri daripada tulang rawan, ligamen, tendon dan cecair-cecair sinovia (bendalir yang melicinkan sendi-sendi) yang memberikan keselesaan antara tulang-temulang

Sakit Sendi

Sendi adalah penghubung dua tulang agar bisah di gerakkan. Sendi seperti engsel pintu yang menjadi penghubung antara rangka pintu dan daun pintu. Tanpa engsel, pintu

Get Clean® Water Pitcher

Selalu water filter besar, berat dan sukar untuk dibawa ke mana-mana kan. Bila keluar rumah susah nak dapat air yang ditapis.Memerlukan kita bawa dari rumah

Kenapa Kena Beli Meal Shakes Shaklee ?

Baaaanyak lagi sebab kenapa kena beli Mealshake. Memang masa ni kita tengok anak kita macam sihat aje, takde masalah. Tapi, bila dah beli, pasti BERSYUKUR,

Meal Shakes Shaklee

Meal Shakes Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya yang mudah diserap untuk kegunaan harian. Ianya diperbuat daripada bahan semulajadi seperti buah-buahan, sayuran,

6 Manfaat Vitalea Shaklee

Tahukah anda perkataan VITAMIN berasal dari ” VITALIZE-MINERAL” yang merupakan MULTIVITAMIN SHAKLEE. Multivamin ini merupakan multivitamin dan mineral pertama di dunia. Kini ianya dikenali sebagai

Omega-3 Untuk Ibu Hamil

Kajian saintifik sentiasa meluaskan pengetahuan kami keperluan pemakanan semasa mengandung. Antara perkembangan terkini dalam bidang ini, adalah kepentingan Omega-3 asid lemak dalam pembangunan kedua-dua bayi

Turun Berat 13 kg Hanya dengan RM 100 ?

Salam sejahtera semua, apa kata jom kita tengok set slimming shaklee memang terbaik dari ladang. hehehe, Seronok tak bila korang baca testimonial kat bawah nih

Close Menu