Sembelit dan Cramp Ketika Hamil Memang Seksa

Sememangnya sembelit dan cramp masa hamil, amatlah seksa. Ianya seperti normal untuk ibu yang mengandungkan anak pertama, kedua, ketiga, dan kalau tak atasi masalah ini,

Morning Sickness Ketika Mengandung

Apa itu Morning sickness ? Morning sickness atau rasa mual dan muntah biasanya terjadi pada masa 3 bulan awal kehamilan (trimester pertama kehamilan). Penyebab utama

Selebriti Yang Menggunakan Shaklee

Ramai orang tidak tahu bahawa Shaklee digunakan oleh beberapa orang yang paling terkenal di dunia hanya kerana produk ini Amazing! White House dibersihkan dengan Shaklee,

Petua Cepat Dapat Anak

Lumrah bagi pasangan yang berkahwin, mesti nak dapat anak cepat-cepat. Lebih-lebih lagi bila rakan seangkatan yang berkahwin lebih kurang tempoh yang sama, semua dah menimang

8 Tips Anak Bijak dan Cergas

Jom kita baca sikit hari ini tentang 8 tips yang boleh membantu anak kita pandai bijak macam budak bijak, insyaallah dengan amalkan tips ni, kita

Vitamin Untuk Resdung, Alergik dan Alahan

sanya mereka ini sangat sensitif pada perubahan cuaca, tekanan emosi, hama dan juga alahan terhadap sesetengah makanan. Untuk masalah resdung dan alergik, pengambilan supplemen adalah

Tips Tidur Lena

Salam sejahtera semua, harini saya berminat nak share dengan anda tips nak tidur dengan lena, bagus untuk badan kita kalau nak cergas keesokan harinya. Memang

Testimonial Meal Shakes Shaklee

Biasanya orang cerita pasal gemuk je kan ? Tapi jangan lupa, ada juga insan yang mengalami badan terlalu kurus. Hmm, bukan apa, kalau boleh badan

Testimonial OsteMatrix Shaklee

Alhamdulillah, hari ni nak share rakan rakan punya testimonial. Memang best guna ostematrix shaklee, lagi lagi buat mereka yang ada masalah buasir ketika hamil dan

Kerap Hamil Jejaskan Tulang

Kehamilan yang kerap dan dalam jarak masa yang singkat turut mengundang risiko kepada ibu mengandung.  Seorang pakar perubatan rehabilitasi dari Fakulti Kedoktoran, Universiti Indonesia, Dr.

Tips Meningkatkan Antibodi Badan

SISTEM pertahanan badan (antibodi) kita terbentuk secara perlahan-lahan, selaras dengan peningkatan usia. Ia adalah cara semula jadi badan melawan kemasukan organisma asing termasuk bakteria, virus,

Close Menu