KEYWORD BLOG SHAKLEE – Cabaran 31 Hari Mencari Cinta

KEYWORD BLOG SHAKLEE – Cabaran 31 Hari Mencari Cinta

Alhamdulillah, 2014 telah meninggalkan kita, 2015 datang dengan membawa lebih banyak tuah, lebih banyak pengajaran dan cabaran. Tahun ini kami mulakan dengan Cabaran 31 Hari Mencari Cinta. Kenapa Cinta pulak ? Hahaha, itu mahu kasi sedap punya ayat. so cabaran ini ialah keyword blog shaklee yang korang boleh gunakan untuk promote business korang.

Siapa yang boleh join ?

Semua orang boleh join, yang jadi bloggers, yang jadi pengedar Shaklee, malah kami menjemput semua pengeluar produk kesihatan untuk menyertai dan memeriahkan lagi cabaran mencari cinta . Kerana kita semua ada cara masing-masing untuk menyelesaikan masalah di atas.

Macam mana nak join ?

Kalau nak join, boleh guna macam-macam cara, tak perlu nak daftar apa-apa. Hahhaah, nak guna fb, nak guna Instagram pun boleh, janji ikut tajuk . Hahhaa, tapi paling guna BLOG lah, Oh ye nak guna vimeo, youtube, pinterest, semua boleh !!!

Keyword Blog Shaklee

Selamat datang 2015, perjalanan makin mencabar, kita terus belajar belajar dan belajar. TErus maju dan maju, Alhamdulillah. Jom kita buat business shaklee beramai -ramai bawah team DDS. Memang terbaik team kami nih. Macam-macam anda boleh dapat.

Ada Masa Ke Nak Business Shaklee ?

Soalan pertama yang biasa sangat orang cakap, weih ada masa ke nak buat semua  part time nih ? Hahha, ini soalan panas nih, nak lagi panas, weih business shaklee ni laku ke ? Aku tengok ramai je buat, hmm, macam-macam lagilah persoalan, weih aku jadi downline ko nih, aku boleh kaya ke ? Ni dah tiga soalan, jom aku jawab satu-satu soalaan nih.

  1. Masa boleh diurus – nak tahu tak ? masa korang boleh urus, sebab tuh, kalau ko join team kitorang, yang ada upline super duper hebat, diorang akan ajar, eh aku sendiri boleh ajar macam – mana nak buat supaya korang urus masa dengan baik, sampai tak kantoi main facebook kat ofis, tapi sales dan promotion tengah jalan sendiri.
  2. Business ni dah hampir 60 tahun – hahahha, business ni antara yang laku, sebab syarikat dia kukuh produk dia lagilah sangat bagus, kalau kena dengan teknik marketing yang betul , ko takkan percaya mudahnya nak jual produk shaklee, dan ko tak perlu risau pasal produk macam goreng pisang panas yang tumbuh bak cendawan di luar sana
  3. Dowline lagi kaya dari Upline – hakikat business shaklee, tak pernah ada upline yang sentiasa kaya. Downline kitorang bonus lagi banyak dari kitorang, hahahah, sebab business, siapa usaha, dia dapat, siapa malas, tak efektif, dia akan sengsara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.