DIET DIET SIHAT

PENGEDAR VIVIX PALING TOP DI MALAYSIA

Kita Sendiri Tentukan Kejayaan Kita Dalam Business Network Marketing

Kita Sendiri Tentukan Kejayaan Kita Dalam Business Network Marketing

Dalam biz ni kita jalan sama2. Walaupun diorang ni semuanya pangkat Master, first & second level, idokle sy ada sebarang superiority ke atas mereka.

Orang2 yg betul2 buat biz ni akan faham, siapa pun kita, level mana pun kita, bisnes kita, kita yg tentukan corak perjanannya. Baik dgn upline tak menentukan boleh berjaya sekiranya aktiviti bisnes tak jalan.

Even you also can be successful though tak kenal pun direct upline you. Boleh jauh lebih berjaya pun dr beliau.

This biz bukan macam kerja office. Baik dgn upline, suka bodek upline, takkan bg apa2 effect pun dlm growing your business. ‘tolong’ dalam biz ni bukan tolong bg you customer, atau bg rank kat you.

That’s why kena faham, biz NWM ni mudah dimanipulasi oleh mereka yg nak keuntungan sementara… so jgn lah mudah terpedaya, buat research dulu, cari yg betul2 betul.

Yang penting, you mesti ready utk sesuaikan diri you, if u taknak tinggalkan keselesaan yg ada skg ni, you are not doing a business, itu cuma hobi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat