KOLABORASI SHAKLEE – Kerjasama Dengan Universiti Terbaik Dunia

kolaborasi shaklee

Betul ke Shaklee semua main ikut kepala upline je? Upline Google sana sini, tadaaaa! Siaplah seketul fakta main taram suka hati. Eh eh eh…. jangan macam tu. Shaklee bukan produk timbang kilo tau. Ada bermacam pakar di sebaliknya. Kolaborasi shaklee memang terbaik dengan universiti bertaraf dunia.

Kolaborasi Shaklee – Pakar syok sendiri??? Hmmm…

Supaya tak jadi pakar syok sendiri lah, Shaklee membuat kolaborasi dengan universiti-universiti ternama di USA. Salah satunya adalah University of California Berkeley yg menduduki carta TOP TEN dalam ranking universiti-universiti dunia termasuk sekali lah UM, UMS, UTP dan sebagainya. Bayangkan UM yg no 1 di Malaysia, dalam world ranking di tempat ke-411. UTP pun di tangga 1944, atas sikit drp UMS. Ini.. top ten, lebih spesifik lg, tempat ke-4.

Ini pula Dr Elizabeth Blackburn, yg mendapat Anugerah Nobel dalam Perubatan, juga bekerjasama dgn Shaklee dalam produk yg berkait rapat dgn dengan kajiannya yakni telomere – VIVIX. Beliau telah mengkaji tentang telomere dan telomerase sejak tahun 1980. Semasa Global Conference Shaklee 2014 di LA, saya sendiri mengikuti ceramah beliau tentang bagaimana ‘ikatan’ telomere boleh diselamatkan, buntang mata kagum dengan ciptaan Allah. Sekecil-kecil telomere dalam DNA yg membina kromosom dalam nukleus sel tu, sangat hebat fungsinya.

Berhentilah kejar produk timbang kilo puan-puan… carilah yang dijalankan kajian ke atasnya, bukan testimoni jangka pendek semata. Sayangi diri kita… lama lagi nak hidup dalam tubuh dan wajah ni.

Falsafah Produk Shaklee

Selama lebih 60 tahun, keluarga berbilang generasi telah menaruh kepercayaan bahawa Shaklee mampu melakukan apa yang syarikat lain tidak mampu untuk lakukan – menghasilkan produk yang selamat secara semula jadi DAN terbukti berkesan.

Misi kami di Shaklee adalah untuk menyediakan kehidupan yang lebih sihat dan semestinya lebih baik, untuk semua. Kami melakukannya melalui penghasilan produk semula jadi yang sangat luar biasa, dan anda sentiasa mahu berkongsi cerita dengan keluarga dan rakan mengenainya. Setiap bahan yang memasuki setiap botol Shaklee telah dicipta untuk memperbaiki kesihatan, berfungsi tanpa kompromi, dan lembut serta mesra pada alam sekitar. Apabila anda memilih Shaklee, anda akan mengetahui tiga perkara yang nyata dan benar.

sumber: lyna noh

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu