KULIT BAYI MERAH BERNANAH – Akhirnya Hilang Dengan Krim Shaklee

KULIT BAYI MERAH BERNANAH – Akhirnya Hilang Dengan Krim Shaklee

Salam ahad semua. Apa khabar ? Hari ni Dila nak cerita sikit pasal masalah kulit bayi merah bernanah. Memang ada yang kata kulit bayi ni susah nak jaga. Dah pergi doktor pun tak jalan, ada yang kata eczema kecil. Hmmm, macam mana nak setel nih. Apa kata korang baca kisah bos Dila, kak Ainul kat bawah, memang best.

Pengalaman Puan Ainul Kulit Bayi Merah Bernanah

Dulu eczema di pipi Maryam teruk sangat. Ada masa kering, pernah bernanah dan luka. Kesian dia. selalu garu garu. Merah dia sampai nampak macam pakai blusher. Keman-mana mesti kena tegur dengan orang. Sedih sangat bila anak kita jadi macam tu. Rasa bersalah sebab kita anak jadi mcmtu.

Nak pakai cream biasa tapi ada bahan kimia lagi teruk pipi dia. Lagi 1 takut kena tangan dia & dia masuk dalam mulut. Ada juga cream yang tidak sesuai untuk dia. Macam VCO tak sesuai sebab kulit jadi makin kering dan gatal. Tekad guna Herbal Blend cream. Yakin sebab bahan dia rosemary, jagung.. tak takut kalau terkena tangan dan Maryam masukkan dalam mulut.

Memang ambil masa lama. Kena sabar la kan.. Ramai parents tak sabar. sapu hari ni esok hilang. Herbal Blend ni bahan natural jadi nak healing naturally memang mengambil masa. Itu beza dengan ubat yang ada bahan kimia. Cepat hilang tapi merosakkan kulit. Berbulan bulan jugak Ainul konsistent sapu pada Maryam dan hasilnya Alhamdulillah ramai yang tegur pipi Maryam dah comel, tiada lagi merah merah.

Herbal Blend Shaklee : Semula Jadi dan Selamat

Herbal Blend® Multi-Purpose Cream, Krim yang melegakan dan diuji secara klinikal ini berkesan untuk melembutkan kulit anda, termasuk kulit yang kasar dan keras pada lutut, siku dan kaki
Dengan kesejukan mentol dan tidak melekit.

Dirumus daripada ekstrak tulen herba semula jadi yang sungguh menyegarkan termasuk sej, horse chestnut, yarrow dan rosemary Cream dari Shaklee ni memang best, semula jadi dan macam-macam kegunaan, memang terbaik,  Selain dari kulit bayi, banyak lagi manfaat lain yang boleh korang guna.

2 thoughts on “KULIT BAYI MERAH BERNANAH – Akhirnya Hilang Dengan Krim Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat