DIET DIET SIHAT

PENGEDAR VIVIX PALING TOP DI MALAYSIA

Kulit Breakout Pulih Dengan Full Set Youth Shaklee

Kulit Breakout Pulih Dengan Full Set Youth Shaklee

SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE-6, TESTIMONI 24 : SITI NURMIE [ SEKALI BREAKOUT NAK RECOVER SANGAT LAH SUSAH] . KULIT BREAKOUT PULIH.

Nama saya Nurmie. Berusia 21 tahun dan masih lagi melanjutkan pelajaran di sebuah IPT. Mie nak kongsi pengalaman mie transform bersama produk Shaklee.

Siapa yg selalu follow cerita mie dekat Fb, dekat story ws,dekat ig personal , mesti akan tahu kisah breakout mie yg sekian lama mie sabar n tetap sabar lepas breakout truk selama setahun selepas salah pakai skincare yg “VIRAL MASA TU” yg tinggi kandungan mercury!

Semasa breakout, pelbagai cara mie usaha dan ikhtiar untuk atasi breakout yang satu muka penuh dengan nanah.

Mie juga buat rawatan dktor, mie ambil antibiotik selama 4 bulan,

mie cuba macam2 cara untuk recover smula muka mie,

but getting worst lepas mie ada alahan dengan ubat antibiotik and mie stop trus consume smua ubat yg dktor bagi !

Lepas mie stop ,muka mie bertambah teruk dan teruk lagi dan lagi 😢

Sampai suatu ketika , kakak sendiri suggestkan untuk mie try shaklee product sbb kakak dah buat business shaklee 5 tahun masa tu and dah jumpa ramai sgt org yg ada problem sama dengan mie.

At the same time, mie juga ada masalah resdung yg xpernah mie tahu dari dulu !

Resdung plus breakout sebab salah pakai skincare, terjadilah kejadian meteor meletus di muka mie yg waktu tu jerawat tak pernah hinggap tapi tiba2 datang berkampung di muka mie tanpa diundang. Hanya tuhan yg tahu perasaan mie waktu tu,

100% down dengan diri sendiri.Mie give up dengan diri sendiri.

Maka, bermulalah Kisah mie dan Shaklee❤

Selepas mie dah tak tahu nak buat apa,

Mie dengan redha dan tiada jalan lain, Mie try consume shaklee!

Mie consume Fullset detox n Full set cantik Youth iaitu antaranya ESP, vitamin c, vitamin e, herblax, garlic dan semestinya Youth skincare.

Alhamdulillah .. Mie tak salah buat pilihan.

It really works on my skin !!Mie tak pernah rasa kulit mie akan okay semula dalam waktu yg sangat cepat.

Tapi, Korang tahu tak ,

tak sampai sebulan mie consume Shaklee,semua orang tegur dan tanya mie kenapa muka dah makin okay?

Dari situ, family start tegur dan semua kawan-kawan yg tahu mie breakout teruk dulu mula bertanya mcm mana mie buat untuk atasi breakout tu….

Kemudian,mie start sharing shaklee effect dekat semua orang . Lagi2 yg ada masalah yg sama dengan mie ,

Jerawat,muka kusam,sunburnt , dan parut penuh satu muka!

And skrng mie memang sangat2 puas hati dengan Shaklee product♥️

Tak pernah sekalipun rasa menyesal.
Bahkan sekarang bukan je dapat skin yg cantik dan sihat dan kulit breakout pulih,

mie juga dapat menikmati income shaklee setiap bulan cecah 5 angka.

Shaklee is the best product ever!
You guys should try!

Thank You shaklee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat