KULIT TAK BERMINYAK – Kesan 14 Hari Menggunakan Youth Shaklee

kulit tak berminyak

SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE 5. TESTIMONI 38 : ROYANTY BARUDDIN .[ KESAN MEMBERANGSANGKAN SEAWAL 14 HARI PENGGUNAAN YOUTH SHAKLEE, KULIT TAK BERMINYAK   ]. Assalamualaikum …. saya Royanty Baruddin. Ummi kepada 3 orang cahaya mata, seorang anak lelaki berumur 12 tahun dan kembar perempuan 6 tahun. Saya berumur 41 tahun. Saya seorang ibu yang bekerja. Saya mempunyai kulit wajah yang berminyak di kawan zone T, Pori-pori terbuka dan selalu naik jerawat pasir.

KULIT TAK BERMINYAK

Kulit muka saya sensitif tak berani dan mencuba sebarang skincare. Masa tengok shaklee mengeluarkan YOUTH Skincare, saya tergoda nak mencuba. Itu pun setelah tengok banyak testimoni yang positif walau pun guna dalam waktu yang singkat. Alhamdulillah setelah menggunakan selama 14 hari, saya dah nampak effect yang memberangsangkan. Muka saya dah tak berminyak lagi, pori-pori semakin mengecil dan kulit muka terasa lembut dan segar je.

Kini tak perlu nak filter-filter bila nak upload gambar. Keyakinan itu datang sendiri dan tak perlu untuk menipu diri sendiri. Tampil yakin di hadapan tapa ragu-ragu. Terima kasih shaklee. Ini la cerita shaklee effect saya.

YOUTH SKINCARE

Skincare Selamat Dan Berkesan Yang Terbaik WAJIB Cuba. Betul ke YOUTH ni Skincare Bebas 1500 bahan kimia? Selamat ke guna tak macam produk timbang kilo?  Ok,  tahu tak Youth sebenarnya terdiri dari 8 paten dan paten diproses, jadi setiap produk Youth tu ada formula spesifik untuk tangani macam-macam faktor contoh salah satunya ialah penuaan. Kelebihan youth

  1. Tidak seperti skincare biasa di pasaran, teknologi canggih dalan penghasilan YOUTH skincare ni mampu menangani penuaan di permukaan denga memberi fokus kepada tahap sel kulit kita.
  2. Dengan menggunakan Teknologi Patent-Pending Youth Complex yang membantu mengaktifkan protein bagi menjana semula sel-sel kulit bagi menghasilkan lebih banyak
  3. Dihasilkan selepas 8 tahun kajian dan mempunyai 8 ‘patent pending’
  4. Terbukti melalui kajian klinikal bebas daripada 2500 jenis bahan kimia berbahaya
  5. Sesuai untuk semua lapisan usia dan semua jenis kulit
  6. Keputusan ujian klinikal menunjukkan 100%

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu