Kurang Motivasi ? Takde Mood ? Jom Aktifkan Neuron Otak Anda !!!

Kurang Motivasi ? Takde Mood ? Jom Aktifkan Neuron Otak Anda !!!

Tahu tak korang, bahawa perasaan2 down, takde mood, takde semangat, rasa hopeless, asik sentap semua tu berkaitan dgn sambungan antara neuron dlm otak kita?

Jgn igt sel otak budak je kena bersambung. Yg dah bangka ni lagi lah banyak lost connection. Macam wifi lost signal atau handphone habis data, kan ke kelam kabut…?

So… supaya kita terus semangat nak hidup… kalau nak mandi bunga boleh, lagi bagus nanti badan jadi wangi dgn aroma bunga-bungaan… mood lifter juga tu. Satu lagi & yg plg utama ialah lengkapkan keperluan nutrien otak kita. Yelah, kalau rumah tak cukup karen pun kita tak selesa, ini kan pula otak sendiri.

Meh amalkan vitamin2 ni. Takpe berhabis sikit sebab hasilnya berbaloi. Tak payah telan drug NZT-48 dah!

Order skg tau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.