KURUS DENGAN ESP SHAKLEE – Diet Untuk Langsingkan Badan

KURUS DENGAN ESP SHAKLEE – Diet Untuk Langsingkan Badan

Ramai yang suka bila badan jadi kurus comel dan cantik. Jangan tak tahu ye, bila kita baca pasal orang minum esp nih, ada extra manfaat yang mereka dapat. Oklah, jom kita tengok macam mana esp ni boleh kuruskan badan . Boleh ke kurus dengan esp shaklee ?

ESP Kuruskan Badan ?

Ok sebenarnya ada beberapa cara yang membuatkan ESP sangat bagus untuk dijadikan produk untuk korang dapatkan bentuk badan yang menawan. 2 cara mudah esp bagus untuk kurus ialah

  • Meal Replacement – Oklah, bila sebut pasal ni, memang ESP sangat sesuai. Sebabnya, bila minum ESP, korang akan rasa bertenaga, sebab apa ye ? Sebab ESP ini rendah glisimek indeks, membuatkan korang kurang letih, dan kurang lapar, sebab itu bagus untuk diet, dan kurang rasa nak makan banyak.
  • Protein Terbaik – protein sememangnya bagus untuk badan. Protein sangat diperlukan untuk pembentukan otot. jadi kandungan leucine dalam ESP membantu mengekalkan jisim otot, sebab otot sangat penting untuk metabolisme badan dan seterusnya membakar lemak.

Manfaat Lain ESP Shaklee

Memang banyak manfaat lain yang korang boleh rasa. Kiranya ESP ini memang best, semua benda dia tapau. Oklah, jom baca yang lain.

  • Kulit cantik
  • Bagus untuk berpantang
  • Banyakkan susu badan

30 KELEBIHAN ESP SHAKLEE

  1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.
  2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam
  3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
  4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.
  5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,
  6. Memberi ton warna kulit yang sekata
  7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
  8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
  9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
  10. Rendah lemak, tanpa kolestrol
  11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi
  12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya
  13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone
  14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan
  15. Membantu mengurangkan risiko kanser,
  16. Bertindak sebagai antioksidan,
  17. Menguatkan sistem imun tubuh,
  18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik,
  19. Memelihara kesihatan jantung
  20. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua
  21. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
  22. Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan  sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan
  23. Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones.
  24. Membantu merendahkan paras kolestrol,
  25. Mencegah osteoporosis
  26. Membantu pembentukan sel-sel baru.
  27. Membantu menyembuhkan gastrik.
  28. Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan.
  29. Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan.
  30. Memudarkan parut

Kurus Dengan Esp Shaklee

testimonial esp shaklee

kurus cara selamat

Jom Kurus Dengan ESP SHAKLEE

Untuk keterangan lanjut atau sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya

Ainul Mustafa  013-3612717

atau klik icon di bawan ini.

esp shaklee

ATAU

daftar ahli shaklee

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.