Luka Czer Bernanah. Cara Paling Cepat Sembuh Tanpa Perlu Jahit Semula

Luka Czer Bernanah. Cara Paling Cepat Sembuh Tanpa Perlu Jahit Semula

Bersalin czer Jahitan terbuka, luka bernanah
===================================

Teringat adik cite kawan dia bersalin czer jahitan czer tu terbuka. Besar tau. bayangkan la.. lepas tu kena tutup dengan plastik je. Setiap hari kat hospital kena cuci. sakitnya !!!!

Siapa cakap bersalin czer ni senang je.. mudah je.

Ainul sendiri pernah bersalin czer & normal. Terus terang cakap bersalin czer paling berisiko, paling leceh nak jaga dan bertahun tahun kalau tak jaga elok elok still terasa sakit.

Masa bersalinkan Arreessa belum kenal Shaklee. Seminggu selepas czer nak bangun duduk pun menderita. bersin batuk lagi la.

ini baru aak 1st tau. perut tu kira fresh lagi kena potong.. Jadi bayangkan kalau orang yang 3-4kali kena czer.. atau bersalin anak yang ke 5-6 walaupun sebelum itu normal.

Usia kita makin meningkat, rahim pun makin tua.. asyik bekerja je non stop. kita tak bantu pun rahim aset utama wanita ni kembali hot, sihat, vogue.

Luaran je ke nak makan colagen, tepek makeup 10 inci.. rahim yang ada 1 ni je pun nak jugak tau.

Tapi bukan la suruh telan make up mac pulak..huhuhu

cara mudah… masa dalam pantang sila makan vitamin yang 1st class berkualiti tinggi, ada klinikal test, ada landmark study.

tengok akak ni bersalin czer anak no 6 .. hari ke 2 boleh bangun sendiri.. luka cepat sembuh. jangan tak tahu ada orang czer 40hari berpantang pun luka masih tak ok..

sebab itu pemakanan yang terbaik , lengkap dengan nutrisi penting ketika berpantang. Takde la berpantang muka sembab, pucat macam hantu kak limah. penat tau berpantang ni.. baby selalu akan bangun 2jam sekali untuk menyusu. sebab itu mak mak dalam pantang banyak yang meroyan. sebab stress, zat nutrisi tak cukup. paksa badan bekerja…

takde budget budget dalam set berpantang. kalau kita boleh kumpul duit nak bersalin dekat private yang berpuluh ribu maka kita pun boleh kumpul duit untuk full set berpantang ni. Harga tak sampai RM1k pun sebab kalau beli full set ni terus layak jadi ahli. dapat free membership

Dalam set berpantang WAJIB ada vivix kalau nak cepat luka sembuh, badan cergas, mantop, sexy semula..

kalau konsistent makan set ni seminggu berpantang pun dah boleh dapat berat sebelum bersalin.. kalau tak caya kena la try dulu

Sementara promosi vivix ni, cepat lerr beli set ni. dapat harga superrr murah uolss.

Pelaburan bukan sekadar nak cepat kaya tapi paling penting melaburlah pada kesihatan.. duit berkepuk kepuk tapi tak sihat alangkah ruginya..

VIVIX : membantu mempercepatkan luka czer atau luka bersalin normal cepat sembuh. vivix membantu baiki terus dari sel. sel sel yang rosak akibat proses kelahiran akan diantu dipulihkan segera

Betul ke cepat luka sembuh? Tak caya tengok ni 7 hari dah sembuh luka pembedahan

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu