Luka Czer Bernanah terbuka Cepat sembuh Tanpa Jahit Semula

Luka Czer Bernanah terbuka Cepat sembuh Tanpa Jahit Semula

kenapa terterjadi Luka Czer Bernanah terbuka ? Luka czer bernanah, berair ianya kerana jangkitan kuman. Ini mungkin kerana semasa proses berpantang penjagaan luka czer kurang bersih atau tempat luka czer tidak kering dengan betul . Selepas mandi pastikan tempat luka czer betul betul kering untuk elak jangkitan kuman. Selain itu kurang nutrisi juga membuatkan luka czer lambat sembuh dan ambil masa yang lama untuk sembuh kembali. Mahukah anda yang ada masalah Luka Czer Bernanah terbuka Cepat sembuh Tanpa Jahit Semula?

Luka Czer Bernanah terbuka Cepat sembuh Tanpa Jahit Semula

 

 

Tips Untuk Luka Czer Bernanah terbuka Cepat sembuh Tanpa Jahit Semula

Nutrisi yang lengkap kita ambil semasa berpantang membantu luka cepat sembuh. namun begitu jarang kita betul cukup nutrisi semasa pantang. Ini kerana kita perlu pantang makan itu ini takut gatal, takut sembelit dan lain lain. Malah dalam pantang jarang wanita makan sayur buah dengan cukup. Oleh sebab itu pengambilan vitamin/ supplement membantu menambahkan nutrisi yang kurang.

 

Antara supplement yang terbaik untuk Luka Czer Bernanah terbuka Cepat sembuh Tanpa Jahit Semula adalah VIVIX.

VIVIX adalah vitamin yang berfungsi untuk membaiki sel sel badan kita. Sebab inilah luka akan cepat sembuh kerana vivix akan terus sampai ke peringkat sel badan kita.

 

 

 

 

 

 

 

Jangan biarkan luka czer anda bernanah dan paling teruk terbuka kembali. Bila luka cepat sembuh, kita pun happy dapat berpantang dengan baik. Bila kita stress sakit luka lambat sembuh, susu ibu akan berkurang, kita stress, kita akan jadi nak marah dan muka pun cepat nampak tua.

 

Cara Mudah Nak beli vitamin VIVIX ini

 

  1. Beli terus melalui Shaklee tanpa melalui pengedar. Klik, bayar dan tunggu Shaklee hantar terus ke pintu rumah anda.

 

 

Darah Haid Tidak Berhenti

 

ATAU

 

  1. Hubungi saya jika

 

 

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa

Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

 

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu