Luka Kencing Manis Lambat Sembuh. Cara Elak Kena Potong

Luka Kencing Manis Lambat Sembuh. Cara Elak Kena Potong

Kenapa luka kencing manis lambat sembuh. Cara Elak Kena Potong akibat luka teruk kerana kencing manis.  Luka lambat sembuh kerana bila gula dalam darah tinggi .Dalam keadaan gula tinggi dalam darah, kuman senang membiak. Bila dah banyak kuman, luka pun automatik lambat baik.

Gula yang tinggi juga sebabkan darah jadi lebih pekat. Jadi, peredaran darah tak lancar. Bila peredaran darah tak lancar, oksigen dan nutrien sukar dibawa ke tempat luka. Jadi luka pun lambat nak sembuh.

Luka Kencing Manis Lambat Sembuh. Cara Elak Kena Potong

 

 

Cara Nak Cepat Legakan Luka Kencing Manis Lambat Sembuh. Cara Elak Kena Potong

 

 

Nak tunjuk perkongsian gambar kaki seorang wanita umur 50an yang dulu nampak tulang akibat kencing manis, semakin baik pertumbuhan isi lepas amalkan Vivix.

[AMARAN: Kalau seriau, jangan tengok gambar. Baca je ok?]

Gambar kiri ni menunjukkan waktu sebelum belum apply herbal blend lagi. Beliau baru minum Vivix & cuma konsisten minum vivix sahaja setiap hari.

Gambar kanan pulak tunjukkan bahagian tulang tu tumbuh isi (tisu baru) then baru beliau berani sapu Herbal Blend lepas beberapa kali cuba letak cream hospital.

Tapi krim tu nampak tak berkesan kata customer ni sebab mungkin tak sesuai dengan beliau, luka jadi gatal.

Beliau letak seluruh kawasan luka. Kira macam cream yang selalu nurse sapu lepas dressing luka.

Lebih kurang 3 minggu minum Vivix, syukur la isi cepat tubuh sehingga dapat cover bahagian tulang yang terdedah tu. Kira lepas 3 minggu la baru beliau berani sapu Herbal blend.

Memang sangat membantu la. Permukaan luka pun nampak cantik bersih dan isi yang tubuh pun sihat kemerahan 👈🏻 ini yang doktor puji.

Vivix kaya dengan resveratrol yang tinggi 10x ganda sangat membantu luka cepat sembuh dengan cara:

1.Mengurangkan Kerintangan Insulin
Kajian telah membuktikan bahawa resveratrol mampu membantu untuk mengurangkan rintangan insulin dan sekaligus membantu mengurangkan inflamasi serta pelbagai masalah kesihatan kronik.

2.Membaiki kerosakan sel dari peringkat DNA
Resveratrol di dalam Vivix membantu meningkatkan keupayaan sel untuk menggalakkan pertumbuhan sel sihat serta mengurangkan risiko kerosakan sel. Oleh yang demikian, luka akan lebih mudah sembuh.

3.Melindungi Organ Terbabit Dalam Mengawalatur Gula Daripada Inflamasi/Keradangan
Resveratrol di dalam Vivix membantu menghalang pembentukan radikal bebas yang menjadi punca utama kerosakan sel akibat proses inflamasi.

4.Melambatkan proses pembentukan protein AGE
Dengan membantu melambatkan penghasilan protein AGE yang terhasil akibat kerosakan sel, pelbagai turutan proses yang membawa kepada penuaan dan penyakit-penyakit kronik dapat diperlahankan.

 

luka kencing manis lambat sembuh. Cara Elak Kena Potong . Nak ikhtiar selamatkan anggota dari terus membusuk dan melarat paling kronik sampai tahap kena potong, cepat-cepat hubungi saya.

 

Cara Mudah Nak beli vitamin VIVIX ini

 

  1. Beli terus melalui Shaklee tanpa melalui pengedar. Klik, bayar dan tunggu Shaklee hantar terus ke pintu rumah anda.

 

 

Darah Haid Tidak Berhenti

 

ATAU

 

  1. Hubungi saya jika

 

 

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa

Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

 

This Post Has 2 Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu