Makanan Tambahan Untuk Lelaki Kacak

Makanan Tambahan Untuk Lelaki Kacak

Tajuk yang ditulis ni memang tak boleh belah punya tajuk. Sebab dah pening kepala apa nak tulis untuk tajuk di bawah nih. Oklah, kalau rasa nak buat tajuk, gambar kat bawah ni lain sikit. Oklah, tapi takpa, kat bawah ni gambar khas makanan tambahan dah dapat tempat dalam dada akhbar sinar. Hooo, memang hebat si efie nih. Hahha. Oklah, kembali ke tajuk asal, makanan tambahan untuk lelaki kacak apa ye ? jom kito tengok apa yang bagus jaga kesihatan

Energizing Soy Protein

Hhahaha, yang ni nak buat badan sado, nak kuruskan badan, nak buat badan bertenaga, kena ambil protein leh jawabnya. Hooo, entry esp untuk kurus tuh banyak je keluar kat google. So , jangan takut pulak kata ambil soya nanti badan lembik. Yang protein dari soya non GMO, memang berkhasiat dan mantap punya dari shaklee.

OsteMatrix

Penting nak bagi tulang kuat, jangan tak ambil pulak, hahahah, kalau rasa nak bagus malam-malam tidur tak penat, cuba kalsium nih, bagi badan cergas sikit, sambil bagi tulang sihat, barulah macho nak berdiri lama mendukung awek cun

Kolagen

Yang ni betul nak muka cunz, nak awet muda, kena lah try kolagen barulah power, hahahha. Ok, apapun nak power mestilah kena cuba kolagen, barulah semua badan muka rasa tegang. Badan kita ni makin tua kolagen makin hilang

Omega Guard

Hhahaha, kalau nak bagus kena makan minyak ikan untuk pembentukan antibodi, jantung, saraf, minda, dan paling penting, minyak ikan pun bagus untuk membina otot.

Vivix

Hahhaha, yang terbaik punya, nak rasa muda, bertenaga, nak merawat sel dari dalam, kena ambil vivix, biar detox satu badan, baru rasa sihat dan bertenaga. Ok, memang the best produk shaklee nih. Ayu raudhah pun telan, emma maembong, rita rudaini, dan ramai lagilah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open chat
Powered by