Milk Booster Perisa Anggur. Susu Ibu Meriah, Badan Cergas Makin Jelita

Milk Booster Perisa Anggur. Susu Ibu Meriah, Badan Cergas Makin Jelita

Baru dalam pantang tapi susu makin kurang. sudah konsistent pump, sudah minum air 3 liter sehari tapi susu masih juga sama. Perlu ke saya mengambil milkbooster ? perlu faham apa itu milk booster. Milk booster adalah apa juga makanan yang kita makan menjadi penggalak susu. Milk booster tidak semestinya vitamin tetapi boleh jadi terus dari makanan seharian kita. contoh milk booster yang bagus seperti jantung pisang, pegaga, lobak putih, halba..

Namun begitu ianya bergntung kepada individu itu sendiri. Ada yang sesuai ada yang tidak. Kenapa perlu makan vitamin? Bukan semua zat nutrisi badan kita hasilkan. dan kita perlu dapatkan dari makanan. Malang sekali makanan kita kebanyakkan sudah banyak zat nutrisi yang terhapus sejak dari proses penanaman lagi dan makin terhapus bila proses memasak dilakukan.

Sebab itu kita perlukan vitamin untuk tampung keperluan zat nutrisi yang lengkap cukup untuk badan kita. Bila badan cukup nutrisi, badan cergas maka susu akan lebih mudah dihasilkan dan lancar.

VIVIX : MINUMAN BOTANI TERBAIK POLIFENOL RESVERATROL

Vivix mengandungi resveratrol. Malah Vivix terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, disamping tidak mengandungi alkohol, sebaliknya hanya menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan dan HALAL!

Saintis telah menjalankan kajian dan hasil kajian mendapati orang-orang Perancis gemar memakan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terkandung dalam wain merah.

Satu hidangan Vivix mengandungi jumlah resveratrol yang sama banyak seperti yang terdapat dalam 100 gelas wain merah.

Sekiranya hendak dibandingkan dengan minuman jus lain, Vivix ternyata mendahului dengan hanya 1 sudu teh sehari mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh iaitu 3000-5000 ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) is a method of measuring antioxidant capacities of different foods )

susu badan banyak vivix shaklee

susu badan banyak milk booster vivix shaklee

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Kongsi Kepada Kawan

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu