MINAT – Elemen Penting Untuk Bertahan Dalam Business

minat

Benda apa pun yang kita buat mesti kena ada minat. So salah satu tips untuk berjaya dan bertahan dalam bisnes Shaklee adalah ada rasa seronok nak bantu orang. Nak bantu macam mana tu?  Bantu orang untuk sihat, bantu orang dapat beribadah lebih baik bila mereka sihat, dan bantu mereka yang nak cari sumber kewangan melalui bisnes Shaklee. Bila kata bantu niatkan kerana Allah Lillahi taala. Insyaaallah kita sabar mendaki gunung kejayaan.

MINAT BERNIAGA

Antara pesanan awal irfan khairi khususnya untuk mereka yang baru ingin memulakan perniagaan adalah melakukan sesuatu mengikut minat sendiri. Melakukan sesuatu yang mengikut minat pastinya lebih menyeronokkan berbanding dengan melakukan sesuatu kerana terpaksa. Apabila karier tumbuh berdasarkan minat, setiap hari menjadi hari yang sentiasa ditunggu-tunggu dan anda tidak kenal penat untuk berusaha. Melakukan sesuatu yang kita minat adalah langkah pertama, tetapi jangan lupa pula dengan permintaan pasaran. Melakukan sesuatu yang kita minat saja dan mengabaikan pasaran dan permintaan tidak ubah seperti syok sendiri. Tiada permintaan, maka tiada pembeli. Bila tiada pembeli, perniagaan yang dijalankan terpaksa digulung tikar pula.

DAPAT INCOME DAPAT TRAVEL

Selain dapat income yang unlimited, business ini juga akan beri anugerah atas usaha anda. Akan diadakan majlis special di hotel meraikan anda. Dalam business takde istilah kita buat keje bos yang dapat anugerah. kita buat kita dapat. Melancong percuma di luar negara, dah la dapat duit 4-5 angka. dapat pulak melancong free. hadiah atas usaha anda yang bekerja kuat . setiap tahun ada 2 kali melancong free. bukan sehari dua je tau. seminggu tau. semuanya free. bawa diri je. Anda Berpeluang menjana pendapat 4-6 angka

  • untung runcit + bonus + rebate setiap bulan
  • Penganugerahan pangkat & pelbagai award
  • Berpeluang melancong ke luar negara pakej VIP 2x setahun secara PERCUMA
  • Car bonus. min extra cash rm500 to unlimited.
  • Pelbagai bonus dan insentif menarik
  • Free online coaching
  • Free ilmu social media
  • Guided from proven success mentor

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu