Nampaknya ramai sungguh dah makan shaklee nampak kesan kulit cantik. Itu belum lagi yang dah tua makan. Nampaknya nenek kat bawah nih pun tak mahu kalah jugak. Nak jugak kulit cantik seperti anak dara . Best sungguh bila konsisten makan shaklee, kena konsisten makan omega guard, collagen dan vitamin C. Hahhaa, memang terbaik nenek tua nih.

CARA ORDER SET CANTIK SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke CANTIK ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan
Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu