OSTEMATRIX SEMASA HAMIL – Kenapa Masa Hamil Kena Ambil ?

OSTEMATRIX SEMASA HAMIL – Kenapa Masa Hamil Kena Ambil ?

Salam jumaat semua, pagi pagi bangun korang rasa badan bertenaga tak ? Cuba bangun muka isteri, ada tak dia stress  ke, penat ke, atau dia bangun je muka segar bugar ? Itu lagi bermasalah kalau dia sedang hamil, hooo, memang susahlah, kalau ikut emosi tak menentu , memang kalau silap kacau bilau. Tapi, ada orang tanya, kenapa masa hamil ni kena ambil Kalsium banyak ? Penting juga ostematrix semasa hamil ye. Hoo, katanya Shaklee ada produk bagus macam Ostematrix, apa benda tuh ? Kenapa kena isteri yang sedang hamil kena ambil ? Bagaimana pula kalau suami yang hamil ? Kena ambil jugak ke ? Hooo banyak persoalan ini !!!

Stress PAGI PAGI

Kalau isteri anda tu pagi pagi dah stress, kena tengok balik, selalunya sebab dia tak lena tidur, tu pengalaman isteri sendiri, so pagi pagi tuh kena cek, kadang kadang kaki kejang, sakit, buang air pun tak menentu, rasa sembelit lagi. memang pening aa sikit kepala. Tapi kekadang stress benda lain, jadi nasiblah, memang sifat wanita masa hamil, kaum laki kena sabar sikit.

OSTEMATRIX Semasa Hamil

hahah, kalau masa hamil anda atau isteri anda yang sedang stress tak tentu pasal, cuba suruh dia ambil Ostematrix sebelum tidur. Bagus wooo, kalau baca pasal Kalsium ini,ianya bagi badan kita cergas waktu pagi selepas tidur. Penyerapan Kalsium yang cukup ni bagus, supaya takdalah kaki kejang, ini wife saya yang cerita. Dulu masa Arressa dalam perut mak dia, pening kepala jugak Ainul, asyik kaki kejang, biasalah masa tu dengan kerja luar outstation sana sini, makan tak tentu hala, dan tak kenal Shaklee lagi time tuh , huhuhu.

Ada Vitamin Lain Selain OSTEMATRIX ?

Ada ada, kalau ambil Ostematrix pun ok, tapi bagi wanita hamil ni, bagus untuk dapatkan multivitamin seperti vitalea, dan bomplex, hooo, bagus untuk anak dapatkan zat dan khasiat . Lagi satu BComplex shaklee ada asid folik, bagus untuk tumbesaran anak. Vitalea pulak boleh selesaikan masalah HB rendah dikalangan para ibu hamil ni.

Pengalaman AINUL MUSTAFA

Alhamdulillah, hari rabu lepas sempat merekod scene di tasik, hooo, terbaik, sambil guling guling, sempat Ainul bercerita pengalaman dan perbezaan bila anak kedua dalam perut ni. Kawan kawan kata Ainul sangat aktif, hoo, takdalah penat macam dulu, rajin travel dan sebagainya !!!

Kalau SUAMI yang HAMIL ?

Hahhaha, yang ni tak perlu susah susah, kasi lecithin,alfalfa dan CINCH SHAKE, banyak membantu bagi golongan lelalki yang hamil berbulan bulan tak keluar keluar dan tak tahu bila nak due, oklah, vitamin ni membantu banyak kepada lelaki yang HAMIL !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.